Ahoj, sháním nějakou alternativu k AMCAP. Potřeboval bych nějaký free program pro USB webkameru, který umožní používat HW tlačítko na kameře pro udělání snímku + nahrávat video přímo z webkamery. Jen freeware! Díky.
EDIT: Ještě bych chtěl podotknout, že budu nejradši za osobní zkušenosti s programem. Seznam všech existujících programů si dokáži také najít.
Pokud se mi bude Vámi doporučený program líbit, jsem ochoten nabídnout Dota 2 klíč na Steam.
Doporučte free software na USB webkameru (odměna - Dota 2)
Re: Doporučte free software na USB webkameru (odměna - Dota
a co máš za webkameru?
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Na tom nezáleží, je to USB webkamera (Canyon CNR-FWC113).
Am Cap je stejně mizerný jako Vid Cap. Ty nejlepší zkušenosti mám s Active WebCam Deluxe 10.9+SK, ale jasně že nebyl zadara ... umí opravdu skoro všechno, i detekci pohybu s možností definování zón a s ním spouštěné varování rozličného způsobu, nebo jen snímek či nahrávání ... zvětšování ... kontrolu x webkamer, i vzdálených ... webkamerové seance po Netu nebo FTP, a plno dalšího, luxusní věcička.

Díky. Vid Cap jsem nikde nemohl dohledat (oficiální stránky nebo tak něco) a Active WebCam je sice asi kvalitní program, ale já bych potřeboval něco free. Stačí mi jen opravdu jednoduchý program, který zvládne dělat fotky a video z webkamery, víc toho nepotřebuji.
Já se z toho zbláznim, zase shareware. Existuje vůbec něco free?
Ale i tak díky X, kdybys měl zájem o tu Dotu 2, tak SZ. Ostatní pište, mám jich spoustu.
Ale i tak díky X, kdybys měl zájem o tu Dotu 2, tak SZ. Ostatní pište, mám jich spoustu.

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl by to umět XnView nebo i Skype.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H