Dobrý den,potřebuji trošku víc rozebrat tenhle návod (nemyslím překlad,ale myslím jen to víc rozepsat ve větách co mám přesně udělat) tento návod mi odkryje password ,který potřebuji na Acer eRecovery.Předem děkuji za radu.Pokud je i jiná lehčí možnost ,jak získat ten password budu jen rád.Mám OS Vista.
Here's what I found.
-Download Hiren's Boot CD 9.8
-Boot to it and boot into MiniXP
-After it loads, open Notepad and minimize it. You'll need it later.
-Open the Hiren's Boot Menu app and scroll to the "Recovery" menu, then select Partition Find and Mount.
-Select your physical HD and do a Normal Scan of the drive.
-Once you find the hidden partition (approx. 5Gigs), mount it as any unused drive letter.
-The AIMDRS.DAT file will be on the root of the drive. Now drag that file to Notepad that you opened earlier. Here's what it should look like:
[MyData]
PD=xxxxxx
HT=<password hint>
whatever password you used should be displayed beside "PD".
Write that password down, reboot to Normal Windows and run the recovery managment tool.
Viola!!
Odkrytí schovaného passwordu
-
- Pohlaví:
Re: Odkrytí schovaného passwordu
Toto neznám, ale v Hirenś Boot je přímo nástroj na odstranění hesla - Offline NT Password Changer 05.11.2011
http://translate.googleusercontent.com/ ... lMkWJ3iVsg
http://translate.googleusercontent.com/ ... lMkWJ3iVsg
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
BS: Sice radis na heslo do win, ale i tak mi prijde divny, ze by Acer eRecovery (tedy nastroj na obnovu) pozadoval heslo.
//Tak pry to heslo je v defaultu sest nul (000000).
//Tak pry to heslo je v defaultu sest nul (000000).
Naposledy upravil(a) zeus dne 19 bře 2013 16:43, celkem upraveno 1 x.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
Tak já to také moc nepochopil a tak mu dávám něco na odstranění hesla Administrátora.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Pěkný návod problém je,že nemám instalační CD,nuly jsem zkoušel taky,manual už taky nemám,jen mi stačí rozebrat ten návod co jsem psal výše do podrobna pro lajky.Stáhnout soubor to samozřejmě dokážu,ale jak pokračovat dál ?
-
- Pohlaví:
A když už máš CD s Hirenś Boot proč to heslo neodstraníš tím nástrojem?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Podruhe pro BS: to heslo je k necemu jinemu, nez k prihlaseni do systemu.
Pro tazatele: jestli ti nestaci google translate, pak se do toho radeji nepoustej a nekomu to sver!
Pro tazatele: jestli ti nestaci google translate, pak se do toho radeji nepoustej a nekomu to sver!
Dobře pokud mi to nechcete vysvětlit do podorobna ten návod,tak vás prosím jestli jde nějak vytáhnout ten windows s notebooku a dát na CD a přeinstalovat to klasicky,jen se chci ještě k tomu zeptat jestli nebudu mít problém s ovladači?
-
- Pohlaví:
To není o tom zda to někdo chce, anebo nechce vysvětlit, ale nejspíš nikdo ten návod nezná. Ty Windows "vytáhnout" nejde. Pokud to ale přeinstaluješ, tak ovladače budeš potřebovat.
/Pokud bys tam tedy neplácl nový systém na starý, což také někdo dělá, ale není to dobře./
/Pokud bys tam tedy neplácl nový systém na starý, což také někdo dělá, ale není to dobře./
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dobre, ke ktere odrazce jsi schopen dojit bez pomoci?
A opovaz se napsat, ze ani k prvni!
A opovaz se napsat, ze ani k prvni!
Tak stáhnout dokážu,pak pokud vím musím ten CD program vypálit na CD .Pak už dál nevím.Bylo by dobrý to popsat přesně co dál dělat, nerad bych se dostal do slepé uličky.