VPU recover error
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
VPU recover error
ZDar,nevím co se stalo ... normálně jsem hrál , potom šel pryč,potom znova zapnul hru , párkrát se mi zapla/vypla obrazovka a pak mi nakočilo něco VPU recover error - odeslat chybové hlášení,pak že restartovat PC hned , nebo za chvíli,aby se projevili změny ? (PC jsem radši neresetoval). Mno a ted mi nejde zapnout ani 1 hra ... některá píše něco s DX , některá zase něco Shader pixer 3.0 , prostě každá něco píše ... nevíte co se to stalo ? Dík
Re: VPU recover error
VPU recover má resetovat grafický adaptér v případě, že vytuhne a neodpovídá i bez nutnoti resetovat PC.
Ale u tebe se ten reset jaksi nezdaří a pak grafika není schopná řádně fungovat. Takže aby znova pracovala, musíš restartovat PC.
Příčin může být víc, ale většinou jsou to:
- chyba v ovladači
- důsledek přehřívání
- závada adaptéru
Takže aktualizuj graf. ovladač ze stránek AMD. Jak se to stane znova, dej vědět.
Ale u tebe se ten reset jaksi nezdaří a pak grafika není schopná řádně fungovat. Takže aby znova pracovala, musíš restartovat PC.
Příčin může být víc, ale většinou jsou to:
- chyba v ovladači
- důsledek přehřívání
- závada adaptéru
Takže aktualizuj graf. ovladač ze stránek AMD. Jak se to stane znova, dej vědět.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: VPU recover error
Ok resetoval jsem to a zatím to funguje ... jinak nejnovější Ovladač mi nejde nainstalovat,jelikož mám starou HD 2600pro ..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sniper Ghost Warrior 3 CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed
od byron » 12 črc 2025 16:31 » v Hry - 4
- 3213
-
od byron
Zobrazit poslední příspěvek
13 črc 2025 17:11
-