Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, mám menší problém zararoval jsem si pár souborů omylem do formátu .ZO1 - .ZO16 a rád bych je ted otevrel jenze netuším jak než jsem přeinstaloval pc, tak to v pořádku šlo a teď když jsem to zkoušel na přeinstalovaném OS píše to, že je poškozený ale poškozený není, jelikož velikost odpovídá a předtím jsem ji kontroloval a šlo to v pořádku, proto bych rád poprosil, jestli někdo nevíte jak tyto soubory mohu otevřít a získat z nich obsah je to pro mě hodně moc důležité a jsem kvůli otevření těch souborů schopný udělat skoro cokoliv. Jinak zkoušel jsem to otevírat přes winrar ten psal, že soubory jsou poškozené a i 7-zip a ten ty soubory ukazuje jako prázdné (každý z těch souborů má 700 mb). Předem děkuji za rady a nápady.
soubor .ZO nelze otevřít
- Sharingannn
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: soubor .ZO nelze otevřít
Z01 - Zxx vypadá spíše na zip... Ale rar umí zip taky. Záleží na tom, v čem to vlastně bylo zabaleno. Každopádně v této kolekci by měl být úvodní soubor (tedy pravděpodobně .zip) Ten by měl obsahovat rozbalitelné údaje i o ostatních.
- Sharingannn
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsem to skrz ten zip, ale v těch souborech, které se snažím otevřít není žádný s koncovkou .zip jen .ZO1 - .ZO16 ale jsou všechny žádný .zip soubor mi to nevytvořilo, mám takové tušení, že jsem asi skončil:). Neznáte popřípadě nějaké programy, které by mohly z těch souborů něco vytáhnout ? Abych nepřišel o všechno ?
Předem děkuji za reakci na můj dotaz :-) a přeji příjemný zbytek večera.
Předem děkuji za reakci na můj dotaz :-) a přeji příjemný zbytek večera.
-
- Pohlaví:
Netuším. Kdysi existoval prográmek floppy zip rescue, který uměl vytáhnout data ze střelených disket, ale nevím, jestli by ho šlo použít na tvoje soubory.
Snad poradí někdo zkušenější.
Snad poradí někdo zkušenější.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9445
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
- 1
- 4845
-
od atari