Ahoj,
mám takový zvláštní problém a nemám tušení, jak se toho zbavit, nebo jak to vůbec pojmenovat. Jde o to, že se mi zhruba uprostřed obrazovky asi každou minutu objeví takový zvláštní obrázek TOTO (bez toho bílého pozadí, jen ta šedá věc) a je to tam pouze zlomek sekundy. Až tak by mi to nevadilo, jenže když mám zapnutou nějakou full screen aplikaci (hru), tak mi ji to zminimalizuje. A pokud se to děje jednou za minutu zhruba, tak je to skutečně otravné. Dřív mi pomohlo restartovat notebook, ale teď už je to tam pokaždé, když jej zapnu.
Kdyby někdo věděl, jak mi poradit, byl bych za to velice vděčný. Pokud potřebujete nějaké další doplňující info, ptejte se.
Děkuji.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Dub 21, 2013 2:11 pm) ---
Ještě přidávám video: http://videobam.com/Tsgxi je to nahrané na bílém pozadí poznámkového bloku, a ta věc tam probikne v 19. sekundě videa.
Zvláštní problém neustále se mi zobrazuje na monitoru "něco"
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zvláštní problém neustále se mi zobrazuje na monitoru "n
Zkus vyčistit PC programem Ccleaner a to i registry (povol jejich zálohu). Pokud to nepomůže vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o pomoc. Návod v uvedené sekci. Může to být nějaký vir.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2242
-
od FELINY
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 17:18
-
- 0
- 2735
-
od krystofb
23 pro 2024 11:35
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15768
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
- 3
- 4190
-
od Grander
20 lis 2024 15:04
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5774
-
od buchtik
14 zář 2024 10:56
-