Export videa v Pinnacle 16 pro FB (max. 1024 MB)
Export videa v Pinnacle 16 pro FB (max. 1024 MB)
Zdravím. Potřebuji vyexportovat soubor avi z Pinnacle Studia 16. Vždy exportuji do avi s předvolbou celá obrazovka (DV). Není to nic moc, ale protože formátům, velikostem moc nerozumím, stačilo. Nyní exportuji video cca 7 minut 50 s. Vyexportované to má 1,66 GB. Na Youtube to nahrát šlo (asi 3 hodiny se to nahrávalo), ale na Facebook to je moc. Chci slevit s kvalitou, ale jen těsně pod 1024 MB, což je maximální velikost videa, která jde na Facebook nahrát. Zkoušel jsem počarovat s vlastním nastavením exportu do avi, ale podařilo se mi to jen málo zmenšit. Raději si nechám poradit (formát, nastavení), export je celkem dlouhý. Nemáte nějaký tip? Nebo použít jiný formát? Ale jaký, aby kvalita, která už nyní je dosti nízká, ještě netrpěla? Díky.
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Export videa v Pinnacle 16 pro FB (max. 1024 MB)
V pinnacle jsem už dlouho nepracoval, takže ti spíš poradím jinak. Stáhni si jednoduchý converter: http://www.slunecnice.cz/sw/any-video-converter/
Vložíš do něj to video, a upravíš vpravo dole rozlišení. No, a klikneš na convertovat.
Vložíš do něj to video, a upravíš vpravo dole rozlišení. No, a klikneš na convertovat.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
= můj voříšek
Přijde mi to jako trochu kostrbaté řešení. Raději bych to vyexportoval třeba i v jiném formátu, nicméně jsem vyzkoušel tvůj tip. Jediné, kde najdu možnost nějakého zmenšení výsledného souboru, je vpravo, kdy jsem zadal u základních options kvalitu nízkou a taky jsem ji dostal. Výsledný soubor má 50 MB, cxož je skoro bych řekl zbytečně málo.
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já myslím že jde upravit přesněji rozlišení. Podle mě si můžeš vybrat z více možností a nemusíš vybírat poslední a nejmenší možnost. Nebo ne ?
Já když program otevřu a chci ho convertovat, tak tam mám asi deset možností rozlišení.
A jinak v pinnacle můžeš exportovat video například v mp4 formátu, a to jistě zmenší velikost, ale jak je jistě známo i trochu kvalitu. A to samé jde i v tom programu.
---upraveno---
Já když program otevřu a chci ho convertovat, tak tam mám asi deset možností rozlišení.
A jinak v pinnacle můžeš exportovat video například v mp4 formátu, a to jistě zmenší velikost, ale jak je jistě známo i trochu kvalitu. A to samé jde i v tom programu.
---upraveno---
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
= můj voříšek
= můj voříšek
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
iOS Export fotografii a videii
od Søren » 19 zář 2024 21:58 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 2952
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
20 zář 2024 00:36
-
-
- 9
- 6207
-
od jval
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2746
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1243
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6282
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-