Programy nejdu zapnut

...

Moderátor: Mods_senior

MON71
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Programy nejdu zapnut

Příspěvekod MON71 » 12 čer 2013 23:22

Zdravím, dnes poobede mi zamrzol moj NTB a nedalo sa nic robit skusil som ho restartovat no odmietol sa zapnut. Podarilo sa mi to az na piaty krat po prihlaseni do Windowsu mi vsak ide otvorit iba tento pocitac, nejake zlozky so subormi, ovladaci panel atd. ale nejde mi spustit ziaden program ako napr. Google Chrome, Outlook, Word no proste nic.

Ak by ste mi vedeli poradit co s tym bol by som velmi vdacny. Vopred dakujem za vsetky odpovede.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Programy nejdu zapnut

Příspěvekod guest » 13 čer 2013 09:18

Vítej na PC-Help!

Zapni nb a ihned opakovaně mačkej F8. Potom vyber Poslední známá funkční konfigurace a napiš co to dělá. Nebo použij Bod obnovení k datu, kdy to fungovalo.

MON71
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod MON71 » 13 čer 2013 16:37

No, tak som skusil aj F8 aj obnovenie ale nepomaha nič no zistil som že pokial je ntb v režime Offline tak je všetko v poriadku. Problém vzniká po pripojení na internet.

Ak by sa to nedalo inak tak som sa chcel spytat ci sa da preinstalovat windows tak aby mi to neodstranilo ziadne data.

Vdaka.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 13 čer 2013 16:43

To je otázky pro věšteckou kouli. Pokud máš DVD se systémem, lze to. Ale lepší je si data zálohovat a provést čistou instalaci anebo instalaci z Recovery oddílu.

Jelikož si ale nenapsal podstatné věci jaký je to nb a systém, víc poradit nelze.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”