Zdravím, potřeboval bych poradit s nastavením bootu z USB flasky z BIOSu na starším NB Comaq Armada E500. Je to +- 12 let starej notebook s jedním USB vstupem. Ať to v BIOSu zkouším nastavit všemožně, pořád mi ta flashka naběhnout nechce (ve flashce problém není - odzkoušeno na několika novějších PC). V Boot nastavení jsou následující možnosti:
QuickBoot [Enable/Discable]
MultiBoot [Enable/Discable]
a možnost seřezení první až čtvrtý:
MultiBay
Floppy
hard drive
Ethernet
Nastavuju to jen blbě nebo tu zkrátka stářím ta možnost bootovat z USB není? Díky.
Boot z USB flashky na starším NB
Re: Boot z USB flashky na starším NB
Buďto jsem postupoval blbě nebo je to na něco jinýho než chci, jelikož mi ten boot stále nejde...
Obavam ze to je skutecne neco jineho, protoze HP MultiBay Cradle je externi CD rom mechanika
Pokud je zaply USB legacy support a stejne nejde flashka vybrat jako bootovaci zarizeni, tak to nejspis z USB bootovat neumi
Pokud je zaply USB legacy support a stejne nejde flashka vybrat jako bootovaci zarizeni, tak to nejspis z USB bootovat neumi
USB legacy support mám zapnutý, z těhle možností na pořadí bootu:
MultiBay
Floppy
hard drive
Ethernet
Jsem ji každou postupně z nouze nastavil jako první, nepochodil jsem. Ještě může být v BIOSu něco co by na to mohlo mít vliv?
MultiBay
Floppy
hard drive
Ethernet
Jsem ji každou postupně z nouze nastavil jako první, nepochodil jsem. Ještě může být v BIOSu něco co by na to mohlo mít vliv?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jeste zkus flesku s jinym obsahem (memtest, FreeDOS, GParted apod.) a pak se smir s tim, ze to neumi.
I kdyz, nemas moznost menit prioritu jeste pro disky zvlast?
I kdyz, nemas moznost menit prioritu jeste pro disky zvlast?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1931
-
od Luk4579
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 22:39
-
- 5
- 11382
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4869
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-