SpeedFan - neodpovídá
SpeedFan - neodpovídá
Zdravím, mám problém s programem SpeedFan. Po spuštění normálně skenuje, ale v určitém bodě se vždy zasekne (viz. příloha). Ještě předevčírem fungoval normálně. Mezitím jsem pouze měnil větrák na CPU, ale zdá se mi jako blbost, že by to mohlo být tím. Nepomohla ani reinstalace. To samé dělá i CPUID HW Monitor a HWiNFO 32 (viz příloha 2). Dříve mi tyto programy normálně fungovaly. Jaké jsou ještě spolehlivé programy? Prosím o radu, díky.
Re: SpeedFan - neodpovídá
Mohla by to být chyba některého z HDD?
Proc si myslis ze je to chyba nektereho z tveho HDD?
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
HDD na to mít vliv nebude, jestli chceš, vlož sem log z CDI a budeme mít celkem jasno.
Spíš jde o to, jak ty programy komunikují s 64bitovým systémem. Nejsem si jistý.....
Spíš jde o to, jak ty programy komunikují s 64bitovým systémem. Nejsem si jistý.....
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Wattmetr me predbehl
, taky si to myslim. Ja mel totiz podobny problem s Open HW monitor.

Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
To s tím HDD mě napadlo podle prvního obrázku, kde se to zaseklo při detekování "IDE/SCSI Drives".
A toto se děje na starším PC, kde je Windows Vista 32-bit!

Vlož sem ten log.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Rád bych ho sem vložil, ale Crystal Disc Info se nechce spustit. Instalace proběhla v pořádku, ale po kliknutí na ikonu se nic neděje. Přitom mi tyto programy fungovaly vždy perfektně (CPUID HWMonitor, SpeedFan, CDI).
Tak zkus třeba HD Tune a pokud se nespustí ani ten, začnu taky věřit v chybu HDD.
Pak už snad ten HDD zkusit otestovat v jiném PC jako druhý a doufat, že se ten test povede. A když ne, tak asi pořídit nový HDD.
Pak už snad ten HDD zkusit otestovat v jiném PC jako druhý a doufat, že se ten test povede. A když ne, tak asi pořídit nový HDD.
Tak ten stejný problém i u HD Tune. Po spuštění program naběhne, ale po pár vteřinách zamrzne s hláškou, že program neodpovídá. Před zamrznutím mi to ukázalo teplotu 50°C. Ale na dotek se mi HDD zase tak moc horký nezdál. U kamaráda mi jeho HDD ukazoval 44°C a na dotek se mi zdál teplejší. Zítra PC vyčistím od prachu a přeinstaluji Windows, přeci jen se mi zdají dost zpomalené. Ten HDD je už dost starý (9 let z toho 1,5 roku nepoužívaný), tak uvidím.
Nic, program neodpovídá.
Zítra vyčistím, přeinstaluji a uvidím.