Dobrý večer,
snažím se nainstalovat Autodesk Inventor 2014 a vždy při instalaci se mě to sekne ve stejném místě. Zkoušel jsem chybu najít na googlu, a vše co jsem našel, tak nepomohlo.
Neni to žádný warez, mám studentskou licencia je to stažené přímo ze stránek autodesku.
Zkoušel jsem to i stáhnout znovu.
Nevíte někdo co s tím?
Předem díky
Problém při instalaci Inventoru Vyřešeno
Re: Problém při instalaci Inventoru
Tohle je u Autodesku klasika, proste neni admin jako admin
Musis se prihlasit na lokalni administratorsky ucet (ne s pravy administratora, ale skutecneho admina ve Windows)
Musis se prihlasit na lokalni administratorsky ucet (ne s pravy administratora, ale skutecneho admina ve Windows)
Mám Win7 a mám pouze jediný účet u kterýho v ovládacích panelech je napsáno administrátor.
Jak se teda dá přihlásit jako skutečný admin?
Jak se teda dá přihlásit jako skutečný admin?
-
- Pohlaví:
Klikneš na spouštěcí soubor pravou myší a vybereš spustit jako správce.
- Přílohy
-
- Správce jako.png (64.21 KiB) Zobrazeno 1757 x
Spoustis tu instalaci jako administrator? (prave tlacitko - spustit jako administrator)
Inventor instaluje systemove sluzby, ta hlaska znamena ze nelze registrovat nebo spustit sluzbu kvuli nedostatecnemu opravneni
Takhle se to chova (nekdy) kdyz je prihlaseny domenovy administrator
Inventor instaluje systemove sluzby, ta hlaska znamena ze nelze registrovat nebo spustit sluzbu kvuli nedostatecnemu opravneni
Takhle se to chova (nekdy) kdyz je prihlaseny domenovy administrator
Myslím si, že takhle jsem to zkoušel hned po prvním nepovedeném pokusu, ale zkusím to ještě jednou.
Ta sluzba by mela byt registrovana, jen ji nejde spustit.
Skus ji spustit rucne a podivej se do eventlogu nebo logu Inventoru na chybu.
Inventor je jeden ze softu, kde v pripade chyby je upravit okolni vesmir aby vyhovoval. Instaloval jsem vsechny verze snad od 2001, je to pakarna.
Skus ji spustit rucne a podivej se do eventlogu nebo logu Inventoru na chybu.
Inventor je jeden ze softu, kde v pripade chyby je upravit okolni vesmir aby vyhovoval. Instaloval jsem vsechny verze snad od 2001, je to pakarna.
spustil jsem samostatně program mitsijm a zase chyba
a po nepovedené instalaci Inventoru jsem si uložil log, ale jako příloha nejde přidat, a je dost dlouhej na to abych ho vložil jako text
a po nepovedené instalaci Inventoru jsem si uložil log, ale jako příloha nejde přidat, a je dost dlouhej na to abych ho vložil jako text
Nespoustej to jako program, ale jako sluzbu Windows
A to se dělá jak?:-)
Prave tlacitko na "pocitac" a dej spravovat, rozbal polozku "sluzby", najdi tam tu sluzbu (bude se jemnovat stejne jako soubor) a dej na ni pravym tlacitkem spustit.
Pripadne ji levym rozklikni a podivej se, pod jakym uctem se ma spoustet - pokud to neni "SYSTEM", tak to zmen na system.
Pripadne ji levym rozklikni a podivej se, pod jakym uctem se ma spoustet - pokud to neni "SYSTEM", tak to zmen na system.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 8093
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4161
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
- 4
- 4504
-
od petr22