Keylogger
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Keylogger
Mám jiný problém, o keylogger: Minulý týden jsem našel keylogger na mém PC náhodně (I stiskněte klávesovou zkratku k viditelnému keylogger náhodou), vím, že je intalled můj šéf. Teď jsem našel, ale nevím, jestli jsem ji odinstalovat, beacuse jsem si přečetl popis tohoto keylogger, to říkal, že to může auto poslat e-mail (zde http://www.anykeylogger.com/keylogger-for-mac.html, já opravdu doufám, že udělám chybu, a to nelze odeslat e-mailovou auto) ... Pokud jsem odinstalovat sám, můj šéf nemůže přijímat e-mail už bude zjistil, že jsem našel a odstranil keylogger. .. hwo mám dělat?
Jediné omezení naší realizaci zítra budou naše pochybnosti dnes---secure folder
Re: Keylogger
Co to je za jazyk? kombinovaná čeština? 
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk

Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš na svém MACu právo instalovat software?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Co to je za jazyk? Anglictina prelozena translatorem do cestiny, z cehoz mi vychazi ze tazatel bude umet pouze anglicky.
Až na nepochopitelný překlad přes google a reklamu jak dotazu tak v podpisu, je to vlastně celkem slušný příspěvek do fóra :)