Zdravim, mam problem pri spusteni systemu ( win7 ) me to da volbu spustit bud system nebo ready driver plus, odinstaloval jsem ho,ale problem stale pretrvava.
win repair nepomohl, preinstalaci systemu nechci delat,neexistuje jine reseni? googlil jsem,zkousel jsem ruzne programy a stale nic.
Ready driver plus
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Ready driver plus
Vítej na PC-Help!
Máš nějaký zvláštní důvod proč si ten dotaz položil zrovna v sekci Download?
Proč tam instaluješ takovej neřád, zkus to vyčistit pomocí CCleaner - včetně registrů.
Máš nějaký zvláštní důvod proč si ten dotaz položil zrovna v sekci Download?
Proč tam instaluješ takovej neřád, zkus to vyčistit pomocí CCleaner - včetně registrů.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No jsem tu nový,asi jsem to vložil do špatné sekce.Nicméně ten program jsem si tam nedávál já,měl jsem to u známého co mě opravoval wifi modul a reinstaloval cely systém,ten program tam vkládal on.CC cleaner jsem použil i čištění registů,stále bez výsledku.
-
- Pohlaví:
Každý nový uživatel by si měl přečíst Pravidla fóra a Jsem tu poprve.
K věci: Jak to odinstalovat je zde - http://www.mammoth.net.au/kb/troublesho ... river-plus
K věci: Jak to odinstalovat je zde - http://www.mammoth.net.au/kb/troublesho ... river-plus
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Omlouvám se.........jinak toto jsem také zkoušel.
-
- Pohlaví:
Omlouvat se nemusíš, ale pravidla bys číst měl. 
Tady to téma zamkni jako Vyřešené - zelená fajfka vpravo nahoře.
Následně si založ nové téma v sekci HijackThis, třeba jako Prosím o kontrolu logu. Napiš tam, že se toho programu nemůžeš zbavit a vlož tam log ke kontrole. Návod je tam, nebo ho mám v podpisu.

Tady to téma zamkni jako Vyřešené - zelená fajfka vpravo nahoře.
Následně si založ nové téma v sekci HijackThis, třeba jako Prosím o kontrolu logu. Napiš tam, že se toho programu nemůžeš zbavit a vlož tam log ke kontrole. Návod je tam, nebo ho mám v podpisu.