Zvukový výstup vydává podivné zvuky

...

Moderátor: Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Zvukový výstup vydává podivné zvuky

Příspěvekod Tholus » 02 lis 2013 17:34

Ahoj, už i na starém PC jsem měl takový problém se zvukem. Stačí, když si zapojím sluchátka (jakékoli), tak slyším "robotické" zvuky PC, například načítání, zavírání a otevírání programů, když se něco loaduje, tak to vydává zvuky atp. Připomíná mi to šum, softwarově to nastavený není, dělalo mi to u XP i teď na "novém" počítači na Win 7. Konektorem to asi nebude, zkoušel jsem přední i zadní. Někdy stačí i třeba pohnout myší a slyším to. :smile: Pokud s tím někdo má zkušenosti, tak prosím napište, děkuji.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Zvukový výstup vydává podivné zvuky

Příspěvekod Pic » 02 lis 2013 17:43

Nejspíše se jedná o zvukovou kartu integrovanou na základní desce. Zkus zakázat všechny vstupy signálu, které nepoužíváš. Nejspíš máš vše na maximum. Jinak koupit kvalitnější zvukovou kartu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 02 lis 2013 18:18

Díky za odpověď! Tím zakázat vstupy signálu jsi myslel přes Ovládací panely -> Zvuk? Jak stáhnu hlasitost z maxima, jak píšeš? Myslíš klasicky na liště? Tam mám hlasitost nastavenou na 15.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 02 lis 2013 18:26

Pokud nepoužíváš mikrofon, nebo jiný vstup pro nějaké zařízení, tak jej nastav na minimální hlasitost ve směšovacím zařízení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Vše ostatní (sw)”