Ahojte všetci :) Mala by som taký malý problém s počítačom ... :( Nemám CD s ovladačmi a na internete si neviem rady s ich nájdenim, nenájde sa tu niekto tak dobrý a nepomôže mi s tým ? :( Tu sú potrebné údaje :Operačný systém
Systém Windows XP Professional 32-bit SP3
CPU
AMD Athlon 64 X2 6400+ 44 °C
Windsor 90nm technológia
RAM
4,00GB Dual-kanál DDR2 (4-4-4-12)
Základná doska
ASUSTeK Computer INC. M2N-SLI DELUXE (Socket AM2 ) 40 °C
Grafická karta
Default Monitor (1024x768@75Hz)
512MB ATI Radeon HD 2600 XT (Sapphire/PCPartner) 51 °C
Úložisko
465GB Seagate ST500DM0 02-1BD142 SCSI Disk Device (SATA) 27 °C
7GB Kingston DT Micro USB Device (USB)
Optické jednotky
HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B
Audio
AMD High Definition Audio Device
Vopred vám Ďakujem
Nemůžu najít ovladače pro svůj PC*
Nemůžu najít ovladače pro svůj PC*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 03 pro 2013 11:54, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Upraven nadpis a sekce
Důvod: Upraven nadpis a sekce
Re: Ovladače
Vítej na PC-help!
Otevři Správce zařízení (Start - pravoklik Tento počítač - Spravovat - Správce zařízení) a nejlépe sem vlož screen (návod nahoře v Jsem tu poprvé) nebo alespoň napiš, které ovladače potřebuješ.
Pokud si troufneš, tak všechny dostupné ovladače pro Tvou MB (pozor, ne pro vložené PCI karty!) najdeš tady http://driverscollection.com/?H=M2N-SLI ... ndows%20XP
Otevři Správce zařízení (Start - pravoklik Tento počítač - Spravovat - Správce zařízení) a nejlépe sem vlož screen (návod nahoře v Jsem tu poprvé) nebo alespoň napiš, které ovladače potřebuješ.
Pokud si troufneš, tak všechny dostupné ovladače pro Tvou MB (pozor, ne pro vložené PCI karty!) najdeš tady http://driverscollection.com/?H=M2N-SLI ... ndows%20XP
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A nieje možné nejak prepojiť pc alebo neviem ako ? Nejaký program na to isto je bolo by to jednoduchšie isto :( LOGmain alebo niečo také ?
Netuším, co máš na mysli....
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nop už mam aj screen ale neviem ho tu pridať no nechce mi ho pridať :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Pro 2013 16:37) ---
Potrebovala by som hlavne ovladač na základnú dosku a graficku ... Aj na RAM sú ovladače ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Pro 2013 16:37) ---
Potrebovala by som hlavne ovladač na základnú dosku a graficku ... Aj na RAM sú ovladače ?
Asi máš ten screen ve špatném formátu.
Screen uděláš tak, že při požadovaném obrazu na displeji stiskneš tlačítko PrintScreen, pak otevřeš Malování, pomocí Úpravy - Vložit ten obrázek vožíš, pak ho můžeš ještě uprait - obvykle oříznout tak aby na něm bylo to, co potřebuješ a ne celá obrazovka i s balastem. Potom Soubor - Uložit jako a doplníš název a zvolíš formát, nejlépe .jpg, a zvolíš, kam uložit, abys ho pak hlavně našla. Další postup je jednoduchý podle návodu v Jsem tu poprvé.
Ovladač chipsetu (jak píšeš Ty - základní desky) najdeš v odkazu, který jsem Ti už poslal, ovladač grafiky musíš stáhnout pro grafickou kartu, kteru používáš - není součástí základní desky. Když mi napíšeš typ grafiky, najdu Ti ovladač.
Na RAM ovladače nepotřebuješ - nejsou.
Screen uděláš tak, že při požadovaném obrazu na displeji stiskneš tlačítko PrintScreen, pak otevřeš Malování, pomocí Úpravy - Vložit ten obrázek vožíš, pak ho můžeš ještě uprait - obvykle oříznout tak aby na něm bylo to, co potřebuješ a ne celá obrazovka i s balastem. Potom Soubor - Uložit jako a doplníš název a zvolíš formát, nejlépe .jpg, a zvolíš, kam uložit, abys ho pak hlavně našla. Další postup je jednoduchý podle návodu v Jsem tu poprvé.
Ovladač chipsetu (jak píšeš Ty - základní desky) najdeš v odkazu, který jsem Ti už poslal, ovladač grafiky musíš stáhnout pro grafickou kartu, kteru používáš - není součástí základní desky. Když mi napíšeš typ grafiky, najdu Ti ovladač.
Na RAM ovladače nepotřebuješ - nejsou.
Kaťka píše:A nieje možné nejak prepojiť pc alebo neviem ako ? Nejaký program na to isto je bolo by to jednoduchšie isto :( LOGmain alebo niečo také ?
Asi myslíš, že by nějaký rádce se připojil k tvému počítači a udělal tam, co je potřeba že? Na to má windows vzdálenou plochu, nebo se na to může použít TeamViewer apod. Ale k tomu se tady asi nikdo mít nebude...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1436
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15
-
- 14
- 3748
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4944
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3056
-
od petr22