Jdu se sem odhodlaně ztrapnit, protože už mě poslední dobou lezou compy krkem. Před lety jsem neměl problém s ničím, ale čím víc novinek....
Mám v čerstvě nainstalovných W7 64bit nainstalovaný BSplayer 2.66 a Winamp 5. Ať dělám co dělám, každou MP3 se mi po poklikání na ní snaží přehrávat ten BSplayer a já chci jedině Winamp. BSplayer mám na video. Už jsem vybral v "otevřít v programu" winamp a zatrhl "používat tento program vždy pro tento typ souborů". Dál mám v samotném Winampu zatrženo přehrávání MP3 a naopak ve BSplayeru u souborů MP3 zatržítko odstraněné. Dál jsem už několikrát dával v TC asociaci koncovek MP3 s cestou k Winamp.exe, ale po každém dalším pokusu o kontrolu, zda to tam zůstalo, je tam vždy zpět BSplayer. Už fakt nevím, co víc udělat. Furt mi to přerává BSplayer. Dřív se mi tohle nikdy nestalo. Díky předem za každé nakopnutí.
Asociace souborů s daným programem Vyřešeno
Asociace souborů s daným programem
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
-
- Pohlaví:
Re: Asociace souborů s daným programem
Nejlepší je tyto asociace nastavovat hned při instalaci konkrétního programu. Ony jsou tam zpravidla přednastavené a tak se nesmí použít expresní instalace /bývá doporučená/ ale upřesnit a vybrat co je třeba.
Zkus ten BSPlayer odinstalovat a znuva ho takto nainstalovat.
Ale jistě nevím zda to u něho tak je, nemám ho.
A při volbě je lepší Procházet a tam vybrat ten program.
Zkus ten BSPlayer odinstalovat a znuva ho takto nainstalovat.
Ale jistě nevím zda to u něho tak je, nemám ho.
Už jsem vybral v "otevřít v programu" winamp a zatrhl "používat tento program vždy pro tento typ souborů
A při volbě je lepší Procházet a tam vybrat ten program.
Re: Asociace souborů s daným programem
Děkuji. Skutečně jsem tady teď dal procházet (na místo pouhého vybrání tam zobrazné ikony winampu) a našel si tímto způsobem cestu k winamp.exe. Následně bylo vidět, že došlo k přenastavení PC (chvíli to trvalo a problikly ikony na ploše) a zdá se, že následně už to šlape. I soubory v TC dostaly konečně odpovídající ikonky.
Ještě jednou děkuji.
Ještě jednou děkuji.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
Re: Asociace souborů s daným programem Vyřešeno
Tak vždy mi to tak fungovalo, tak snad vydrží. A to i na těchto verzích obou programů na (téměř) stejném systému. A kdyžtak už budu vědět, kudy na to.
Mně spíš se*e, že na tyhle věci přestávám mít už tak nějak nervy.
Mně spíš se*e, že na tyhle věci přestávám mít už tak nějak nervy.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4948
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4861
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
- 5
- 3640
-
od L.L