Folder Locker

...

Moderátor: Mods_senior

Kořen
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Folder Locker

Příspěvekod Kořen » 07 led 2014 18:01

Zdravím, Před malou chvílí sem si uzamkl složku programem Folder Free Locker pak sem ji chtěl ale odemknout ale program se mi nechtěl spustit... Tak sem ho odinstaloval . Složka se ani tak neodemkla a jelikož mám ve složce důležité soubory zkusil sem bod obnovy systému... Složka se stále nechce odemknout . Taky sem zkusil nainstalovat znovu program ten se mi už povedl spustit ale složka ne a ne odemknout prosím vás o pomoc. Děkuji

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Folder Locker

Příspěvekod Pic » 07 led 2014 18:42

Vítám Tě na PC help! Nejspíše jsi se dobře neseznámil s uvedeným programem a místo testování k seznámení s programem jsi do toho šel po hlavě. Navíc jsi po neúspěchu postupoval neuváženě. Budeš si muset počkat, zda se zde objeví někdo se zkušenostmi s tímto programem, ale obávám se, že jich nebude mnoho, pokud se vůbec někdo takový najde.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 07 led 2014 18:49

pročti si ty komentáře, a můžeš vyzkoušet to co tam píšou... http://www.pcporadenstvi.cz/lock-folder ... -pod-zamek
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

Kořen
nováček
Stav:

Příspěvekod Kořen » 07 led 2014 20:08

Zatím děkuji :)

Zpět na “Vše ostatní (sw)”