potřebovala bych nějaký program na potisk cd a dvd přímo na média, samozřejmě zdarma ke stažení. Moc se mi líbí acoustica, ale je na mě drahá. Vše co najdu je jen na ty nálepky. Předem moc děkuji každému, kdo se mi pokusí pomoci.
program na potisk cd a dvd
-
Jana Skálová
- nováček
- Pohlaví:

- Stav:
program na potisk cd a dvd
Ahoj všichni,
potřebovala bych nějaký program na potisk cd a dvd přímo na média, samozřejmě zdarma ke stažení. Moc se mi líbí acoustica, ale je na mě drahá. Vše co najdu je jen na ty nálepky. Předem moc děkuji každému, kdo se mi pokusí pomoci.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:

- Stav:
Tyto programy jsou obvykle na instalačním CD k tiskárně Na tvém CD nic takového není?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
Jana Skálová
- nováček
- Pohlaví:

- Stav:
Je, ale bohužel v tom programu nelze potisknout dvd dle předlohy (stáhnuté dvd potisky), ale pouze utvářet své a to ještě nejde vložit obrázek, který by se mohl roztáhnout po celé ploše, ale pouze podle předlohy vložit několik obrázků (např. fotky do spirály atd.) Vůbec mi ten program nevyhovuje. Jedná se o tiskárnu Canon MP 600. Ale díky za pomoc. Jana S.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:

- Stav:
Zkus zapátrat na serverech se sowtware třeba http://www.slunecnice.cz http://www.stahuj.cz jsou ještě další osobně takovou tiskárnu nemám takže požadovaný SW nepoužívám a nemohu tedy ani žádný doporučit.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- James_Radlle
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Jana Skálová píše:Je, ale bohužel v tom programu nelze potisknout dvd dle předlohy (stáhnuté dvd potisky), ale pouze utvářet své a to ještě nejde vložit obrázek, který by se mohl roztáhnout po celé ploše, ale pouze podle předlohy vložit několik obrázků (např. fotky do spirály atd.) Vůbec mi ten program nevyhovuje. Jedná se o tiskárnu Canon MP 600. Ale díky za pomoc. Jana S.
Resim obdobny problem jen ale u MP 810
Počítač: ANO! 

-
Jana Skálová
- nováček
- Pohlaví:

- Stav:
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
pompeus50 píše:jestli mas dvd vypalovacku s potiskem!
tam máš program v NERU
ten program se tuším jmenuje light scribe nebo tak nějak.je dostupný jen pokud nainstaluješ kompletní balík nero suite
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- James_Radlle
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 5977
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 7380
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 4883
-
od RostislavC