Druhá strana slyší moje zvuky
Druhá strana slyší moje zvuky
Dobrý den, v notebooku (operační systém win xp) mám zvukovou kartu soundmax integrated digital hd a sluchátka mám Genius HS-G550, když mi přišli normálně jsem je vyzkoušel vše funguje perfektně až najednu věc. Když volám na skype, tak druhá strana slyší i to co já pouštím v ntbku např. youtube, winamp atd... Není to sluchátky, sluchátka těsní dobře. A ještě když chci nahrávat zvuk a mutnu slchátka, tak i tak ta druhá strana slyší co si pouštím, ale můj zvuk z mikrofonu ne, takže to není sluchátky. Děkuji za všechny rady. 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Druhá strana slyší moje zvuky
Jaké máš v nastavení zvuku na kartě záznam nastavené výchozí komunikační zařízení?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
SoundMAX HD Audio
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pravděpodobně se díváš někam jinam.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Mám win xp, takže to mám jiné, ale mám tu něco podopného možná myslíš tohle:
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ano. Jak to vypadá v XP si už nepamatuju, ale: zkus zaškrtnout Směšovač stereo a až se ti zobrazí, zaškrtni Ztlumit u všeho kromě Mikrofon a Celková hlasitost (nebo tak nějak, pokud se tam tahle položka taky zobrazuje).