PC spouští windows přes disk D: Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
PC spouští windows přes disk D:
Ahoj, můj problém je ten že mi PC spouští windows přes disk D: ,neboli že se Bootuje windows přes disk D: , takže jsem zkusil reinstalovat windows ale disk D: kuli záloze jsem chtěl formátovat až po instalaci. Na disku D: je druhý nefukční win. vista . Můžu beze strachu formátovat disk D: tak aby s nic nestalo ? a pokud ne jak udělám aby se windows nemusel BOOTovat přes disk D: ?
Re: PC spouští windows přes disk D:
Moc Ti nerozumím, ale pravděpodobně máš spouštěcí soubory na Déčku. Zkus to popsat srozumitelněji.
Jestli chceš D: formátovat a nemáš tam důležitá data, tak odpoj ostatní HDD, nech tam jen ten D: a naformátuj a popř. nainstaluj. Ovšem pokud je to jen oddíl jednoho disku, bude to trochu jinak.
Jestli chceš D: formátovat a nemáš tam důležitá data, tak odpoj ostatní HDD, nech tam jen ten D: a naformátuj a popř. nainstaluj. Ovšem pokud je to jen oddíl jednoho disku, bude to trochu jinak.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zapnu pc zmáčknu F8 vyberu na zapnutí disk D: pak vyjede další obrazovka jestli chci spustit win. 7 nebo vista (nefunkční) přoičemž vista je na disku D: a 7 je na disku C: ....zvolím windows 7 a už začne hučet disk C:
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vloz obrazek ze Spravy disku.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
nevím jak to myslíš
Myslí to tak, jak to píše: Pravoklik na Počítač - Spravovat - Správa disků a vlož sem co nejzřetelnější screen.
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Bře 2014 21:06) ---
A to je přesně to, co jsem Ti napsal v mém prvním příspěvku
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Bře 2014 21:06) ---
McDragon23 píše:Zapnu pc zmáčknu F8 vyberu na zapnutí disk D: pak vyjede další obrazovka jestli chci spustit win. 7 nebo vista (nefunkční) přoičemž vista je na disku D: a 7 je na disku C: ....zvolím windows 7 a už začne hučet disk C:
A to je přesně to, co jsem Ti napsal v mém prvním příspěvku

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
screen muže být až zítra.... disk D: je pripojený na MB na 4. sata konektor a C: je zapojený na 3. sata konektor ; C: = 200GB ; D: = 500GB a v tom screenu co sem mam dát bude tak akorát nazev disku C: ; a název disku D: :)
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na tom screenu toho bude trochu vic, nez uvadis. Treba napisy jako System, Spousteci oddil, Aktivni apod.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
jo pro přesnější chcete screen kdy mám vybrat disk nebo kde mám vybrat win. ?
Screen ze Správy disků je jen jeden. Jde jen o to, aby na něm bylo vše, co potřebujeme. Vlož sem ten screen, v nejhorším si řekneme, jak ho chceme upravit.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ciste pro informaci, chceme obrazek podobny tomuto:

-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Instalace Windows 11 - nevidím nový M.2 disk Příloha(y)
od lukas.sei » 29 kvě 2025 09:48 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3774
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
30 kvě 2025 11:32
-
-
- 6
- 8340
-
od zeus