Dobrý večer,
Potřeboval bych odemknout bios ,abych mohl přepnout GPU, ale netuším jak. Prosím o pomoct.
Děkuji.
S pozdravem Tomáš.
EDIT: Jak odemknout bios
EDIT: Jak odemknout bios
Naposledy upravil(a) Maylo dne 14 čer 2014 22:42, celkem upraveno 4 x.
Re: Problém s update Bios
Vzdyt ti to pise - nemuzes aktualizovat BIOS na nizsi verzi.
Z 2.18 na 1.13 to nepujde, navic v tom nevidim smysl.
Z 2.18 na 1.13 to nepujde, navic v tom nevidim smysl.
Re: Problém s update Bios
Jo vlastně. Já jsem pako. V tom levém panelu jsem to přehlídl.
EDIT: Tak jen potřebují vědět jak odemknout bios, abych mohl přepnout GPU, což momentálně nemohu.
EDIT: Tak jen potřebují vědět jak odemknout bios, abych mohl přepnout GPU, což momentálně nemohu.
-
- Pohlaví:
Re: EDIT: Jak odemknout bios
Otázka se změnila. Asi nejde o update, ale o přepnutí karty. Tedy normálně vlézt do Biosu - ESC. F2, F12 apod. Je to popsané v manuálu k ZD.
Ale nemohu jí přepnout.
Mám tam pouze Information, Main,Security, Boot, Exit. Dal jsem si to schválně do YT a po odemknutí tam měl Advanced a GPU přepnul, ale na YT to je textově nečitelné.
Mám tam pouze Information, Main,Security, Boot, Exit. Dal jsem si to schválně do YT a po odemknutí tam měl Advanced a GPU přepnul, ale na YT to je textově nečitelné.
Podle me tam proste flashnul upraveny BIOS.
Což já dělat nebudu.
Tak se dostaváme k jednoduché otázce. Jak přepnout grafickou kartu na Nvidi, aby mi při hře nejela ta HD 4000. Hry už sice nehrají, ale pro vyjímku si chci zahrát po dlouhé době nějaký single, proto jsem založil tohle téma, ale v ovládacím panelu při přepnutí na GT730M nepomohlo a instalace nejnovějších driveru Intel pro HD 4000 také ne.
Tak se dostaváme k jednoduché otázce. Jak přepnout grafickou kartu na Nvidi, aby mi při hře nejela ta HD 4000. Hry už sice nehrají, ale pro vyjímku si chci zahrát po dlouhé době nějaký single, proto jsem založil tohle téma, ale v ovládacím panelu při přepnutí na GT730M nepomohlo a instalace nejnovějších driveru Intel pro HD 4000 také ne.
Prave tlacitko mysi na ikonu hry - spustit na - vybrat grafickou kartu.
Vlastním notebook Acer Aspire V3 571G a tu hru, kterou si chci zahrát je Watch Dogs.
Dnes jsem se ptal známýho, protože má stejný notebook jako já a hraje to na nižší(je to nejnižší) a i v pohodě na střední. A i tady na forum jak jsem si zakládal topik v sekci "Hry" zda tuto hru rozjedu tak bych měl od nižší-střední.
Teď jsem jí zapnul tak jak jsi řekl a seká se na nejnižích detailech.
Dnes jsem se ptal známýho, protože má stejný notebook jako já a hraje to na nižší(je to nejnižší) a i v pohodě na střední. A i tady na forum jak jsem si zakládal topik v sekci "Hry" zda tuto hru rozjedu tak bych měl od nižší-střední.
Teď jsem jí zapnul tak jak jsi řekl a seká se na nejnižích detailech.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 6709
-
od standacich
Zobrazit poslední příspěvek
10 říj 2024 11:49