Program na dabing filmu
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Program na dabing filmu
Existuje nejákej program pomocí kterého bych mohl mluvit místo orig. zvuku ve filmu? Moc bych to potreboval. Díky
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud by sis chtěl udělat svůj vlastní zvuk od základu měla by to zvládnout obyčejná střižna... Záměnu zvukových stop ... Zakážeš původní zvuk a dosadíš svůj vlastní nahraný třeba v programu záznam zvuku který je součástí Woken.
Pokud by sichtěl dělat rychlodabing je to už trochu složitější alespoň při mé nevědomosti bych to znovu dělal ve střihačce jenže tam se v pasážích kdy nejde tvůj hlas najíždí původní zvuk na plnou intenzitu a těsně předtím než promluvíš se ztlumuje zhruba na 50%. Já bych tohle musel ve střihačce dělat ručně což je opruz.
Poslední možnost je pokusit se vyextrahovat z filmu zvukové stopy, vyčistit je od slova. Pokud budeš mít kliku mohly by být ruchy zvlýšť. Já mohu ve střhačce (vložit dvě stereo zvukové stopy) takže pak nasinchronizovat nejdříve ten vyčistěný originál a pak k tomu přidat a synchronizovat vlastní nahrávku. Tady je ještě jedno úskalí a to je hlasitost ruchů vůči mluvenému slovu. Pokud se jedná o celovečerní film budeš mít nejméně týden co dělat.
Pokud by sichtěl dělat rychlodabing je to už trochu složitější alespoň při mé nevědomosti bych to znovu dělal ve střihačce jenže tam se v pasážích kdy nejde tvůj hlas najíždí původní zvuk na plnou intenzitu a těsně předtím než promluvíš se ztlumuje zhruba na 50%. Já bych tohle musel ve střihačce dělat ručně což je opruz.
Poslední možnost je pokusit se vyextrahovat z filmu zvukové stopy, vyčistit je od slova. Pokud budeš mít kliku mohly by být ruchy zvlýšť. Já mohu ve střhačce (vložit dvě stereo zvukové stopy) takže pak nasinchronizovat nejdříve ten vyčistěný originál a pak k tomu přidat a synchronizovat vlastní nahrávku. Tady je ještě jedno úskalí a to je hlasitost ruchů vůči mluvenému slovu. Pokud se jedná o celovečerní film budeš mít nejméně týden co dělat.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4732
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6061
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3522
-
od RostislavC