Pípání při chybě Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

filantan5544
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Pípání při chybě  Vyřešeno

Příspěvekod filantan5544 » 07 črc 2014 10:37

Dobrý den mám takový problém dneska ráno jsem zapnul počítač a po přihlášení se my tam vždy objebuje jedna chyba z team viewer9 ale team viewer 9 potom běží normálně ale dneska ráno se my ta chyba ukázala a mýsto zvuku windows chyba se my oziva při každé chybě pípnutí z pc ale zvuk jinak jde normálně prosím o radu .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Systém:
Microsoft Windows XP Professional
Verze 2002
Service Pack 3

Počítač:
Intel(R) Celeron(R)
CPU G540 @2.50GHz 2.49 GHz, 1,67 GB RAM

základní deska:
ASUS P8 B75-M LX

BIOS:
UEFI Bios
:::::::::.....Mojí Gramatiku Nekomentovat Vím Že dělám chybi ale není to moje vina je to tím že jsem disgrafik :D.....:::::::::

Reklama

filantan5544
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Pípání při chybě

Příspěvekod filantan5544 » 07 črc 2014 13:17

promin ale to my nepomůže za prvé: nehledám význam beep kodu za druhe pípá my to při tabulkách a za třetí chci vědet jak to přepnu spět na zvuk windows chyba :(
:::::::::.....Mojí Gramatiku Nekomentovat Vím Že dělám chybi ale není to moje vina je to tím že jsem disgrafik :D.....:::::::::

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 07 črc 2014 13:20

Ze tvého příspěvku se dá těžko poznat co chceš. Pokud ti jde o zvuk systému pi chybě, pak se to mění v nastavení zvuků. Ovladací panely - Zvuky...
Přílohy
Bez názvu.jpg

filantan5544
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod filantan5544 » 07 črc 2014 18:17

Vyřešeno stačilo natvrdo restartovat pc :D

Zpět na “Vše ostatní (sw)”