TIskárna HP
TIskárna HP
Mám novej PC, ale ztratil jsem instalační CD a tím pátem tiskárna nefunguje, je to typ HP Photosmart C3100 servis (reda aspoň doufám
) poradí mi někdo kde sehnat věci z toho cd? díky moc

MSDXM.OCX
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Potřebuješ ovladač. Záleží na tom, jaký máš operační systém. Ovladače většinou stáhneš vždy na stránkách výrobce. Tak mrkni sem...http://h20180.www2.hp.com/apps/Lookup?h ... submit.y=2
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
Mattias píše:nefunkčí? no dovol? :-)
zkoušel jsem kopírovat- jde to, zkoušel jsem tisknout dokument ve wordu- jde to jen nevím jak půjde scanovat, z netu jsem si k tomu ten program stáhl ale chce to po mě vyplnit nějaký formulář, jako mail a jméno...., ale nejsem si vědom že bych to na starym pc dělal
Nejspíš ten program je nějaký originál, který potří k té HP a tento "náhradní" program chce aby si nějak doložil, že na něj máš nárok.
-
- Pohlaví:
Mattias píše:tak to budu dokládat těžko, když nemám ani cd ani manulál
Nějak to jít musí. Musíš vyplnit ten formulář. Tady asi bude problém s registrací, kterou málokdo děláš. Je to stejný jako u programů. Pokud máš originál, pak tě instalačka vyzve k registraci. Ty se zaregistruješ, oni ti pošlou heslo a v případě problému tě nechají stáhnout potřebné věci, které si zašantročil, případně aktualizace apod.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4964
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4353
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-