Dobrý den před reinstalací mi pc jel plně rychle , po reinstalaci mi jede strašně pomalu , neměl bych mít nějaké potřebné ovladače popř jaké ? , děkuji moc :)
Upraven název. Není slušné psát vše velkými písmeny! Pic
Ovladače - pomalý PC
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: OVLADAČE , POMALÝ PC
Věštecká koule mi přijde až zítra. Takže jestli chceš nějakou radu teď, tak nám napiš jaké máš součástky.
Tos nám toho sdělil hodně, hlavně, žes to napsal velkými písmeny, viď? Je to minimálně neslušné!!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A copak by jsi chtěl eště slyšet ? , že se mi pc seká ? ? pc mám v pohodě herní, nemám čas vypisovat tady romány. Chtěl jsem se zeptat zda bych neměl mít nějaký program který by mi nějak zrychlil pc
KOMPONENTY :
CPU : INTEL CORE I5
GPU : AMD RADEON HD 7870
RAM : 4RAM
snad to stačí :)
KOMPONENTY :
Romány vypisovat nemusíš. Ale měl by se chovat v souladu s Pravidly fóra, což je ti zatím nějak cizí.
A ty informace, které jsi nám dodal, jsou fakt tak na věšteckou kouli.
Takže " před reinstalací rychle, po reinstalaci pomalu" je víš k čemu?? Budu slušný: K ničemu!! A ty komponenty v podstatě taky.
A ty informace, které jsi nám dodal, jsou fakt tak na věšteckou kouli.
Takže " před reinstalací rychle, po reinstalaci pomalu" je víš k čemu?? Budu slušný: K ničemu!! A ty komponenty v podstatě taky.
Naposledy upravil(a) wattmetr dne 21 srp 2014 20:35, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovladače - pomalý PC
Co je to reinstalace - čistá instalace s formátem, nebo oprava systému? Pokud nemáš čas, tak se nezdržuj, ale pak nečekej ani radu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Wattmetr, já byl slušný dokonce jsem poděkoval jsem , dokud jsi mi tu nezačal psát že jsem neslušný , psal jsem už jeden příspěvek , tam jsem i "dokonce" prosil , ale ten se mi něpovedlo odeslat , proto jsem to napsal narychlo , jelikož nemám čas tu sedět celý den. Docela by mě zajímalo co by jsi chtěl abych napsal , chceš abych ti jmenoval každý den po dnu co jsem hrál ? a co jsem dělal ? víc toho sám nevím .
A něco k věci na základě našich dotazů by nebylo

PS: Dokonce jsi i poděkoval
To je co říct! Mám se Ti klanět??

PS: Dokonce jsi i poděkoval

Naposledy upravil(a) wattmetr dne 21 srp 2014 20:42, celkem upraveno 1 x.
Přeinstalování systému
/formátování dat
/formátování dat
Promiň, už budu reagovat na Tvé dotazy:
Přeinstalování systému: Ano, jak??
Formátování dat: Promiň, nerozumím, operace neexistuje.
Přeinstalování systému: Ano, jak??
Formátování dat: Promiň, nerozumím, operace neexistuje.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Perkonte píše:A copak by jsi chtěl eště slyšet ? , že se mi pc seká ? ? pc mám v pohodě herní, nemám čas vypisovat tady romány. Chtěl jsem se zeptat zda bych neměl mít nějaký program který by mi nějak zrychlil pc
KOMPONENTY :
A jak ti mám pomoct, když ani nevím, jakou máš grafiku ty chytráku? Kdybych ti poslal ovladač na grafiku od nVidie, tak ti bude k ničemu, protože máš AMD... Proto jsem se ptal, nejsem idiot.
Měl by ti stačit ovladač na grafiku a výkon se ti zvýší. Pro jistotu sem pošli obrázek ze Správce zařízení s rozkliknutou části "Další zařízení"
64bitový systém http://support.amd.com/en-us/download/d ... t-packages
32bitový systém http://support.amd.com/en-us/download/d ... t-packages
Adys301 Toto jsem nepsal tobě jen ty komponenty :) promin za moje chování mám toho v poslední době moc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3470
-
od JHH1977
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 19:45
-
- 14
- 3832
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 5047
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3103
-
od petr22