Jak nainstalovat DirectX ?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jak nainstalovat DirectX ?
Dobrý den , chtěl bych vás požádat o pomoc je mi 14 let a takové ty programátorské zkušenosti ještě nemám , nic méně měl jsem windows xp hry na něm mi šli napohodu pak jsem přešel na windows vista home premium a u her mi to píše Please enable Direct3D acceleration. You can do this by starting dxdiag and enabling Direct3D Acceleration in the Display1/2 tab after installing DirectX 8.1b (or later) and the latest drivers for your graphics card. Abych to zkrátil dali bys te mi stručný návod link ke stažení atd atd jak bych to měl nainstalovat , stáhl jsem directx 9 otevřel nainstaloval ale nic . Určitě dělám něco špatně 32bit verze pc ... PS.: omlouvám se za chyby pravopisné , už si nevím rady
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde mi nainstalovat žádná verze DirectX
Zdravím , mám dost velký problém mám PC (slabší) 32bit
Procesor .: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz ...
Grafika .: (34)
K věci měl jsem WINDOWS XP , po vypršení licence jsem změnil OP na WINDOWS VISTA HOME PREMIUM ... Hry které mi před tím šli mi teď nejdou , vím proč chybí mi DirectX .Zkoušel jsem instalaci ale furt to nejde , zkrátka potřebuji stručný návod a to hned .Pište link kde co mám stáhnout , přesný návod , např co mám smazat nainstalovat atd ... a dát k tomu odkaz kde co stáhnout ... Předem děkuji za pomoc :-/
Procesor .: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz ...
Grafika .: (34)
K věci měl jsem WINDOWS XP , po vypršení licence jsem změnil OP na WINDOWS VISTA HOME PREMIUM ... Hry které mi před tím šli mi teď nejdou , vím proč chybí mi DirectX .Zkoušel jsem instalaci ale furt to nejde , zkrátka potřebuji stručný návod a to hned .Pište link kde co mám stáhnout , přesný návod , např co mám smazat nainstalovat atd ... a dát k tomu odkaz kde co stáhnout ... Předem děkuji za pomoc :-/
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak nainstalovat DirectX ?
Nepřečetl jsi si pravidla tohoto fóra, tak si je laskavě přečti a příště nevkládej dotaz do cizího příspěvku a založ si vlastní. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
hele co znamená grafika 34??
My pc:
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
Rekl bych ze nebude instalovan ovladac a nebude asi chybet jen ten na grafiku - proto nefunguje ani Direct X.
"měl jsem WINDOWS XP , po vypršení licence jsem změnil OP na WINDOWS VISTA HOME PREMIUM"
Neexistuje zadna licence Windows XP, u ktera by mohla vyprset.
"měl jsem WINDOWS XP , po vypršení licence jsem změnil OP na WINDOWS VISTA HOME PREMIUM"
Neexistuje zadna licence Windows XP, u ktera by mohla vyprset.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíše pod tím myslí ukončení podpory WiXP.
Jinak nainstaloval jsi potřebné ovladače? Pro kontrolu sem vlož obr. Správce zařízení.
Jinak nainstaloval jsi potřebné ovladače? Pro kontrolu sem vlož obr. Správce zařízení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- trodas
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Asi bude pro něj nejrozumnější, když se vrátí zpět na WinXP... Tohle vypadá jako nejjistější verze událostí, která by mohla vést k vyřešení problémy.
Z těch útržků informací bych řekl, že nenainstaloval ovladač grafiky po Vistami a tedy mu nejede DirectX hardwarová akcelerace. Windows Vista v sobě už DirectX 10 obsahují, pokud není akcelerace zapnutá tak je to proto, že není neinstalovaný ovladač grafiky.
Takže milý tazateli - buď se vrať na WinXP, anebo nám řekni, jakou máš grafickou kartu, abychom ti mohli poradit, kde a jaké drivery stáhnout, aby ti HW akcelerace naskočila a běžela. DirectX do Win Vista shánět nemusíš. Ty ho již obsahují.
Z těch útržků informací bych řekl, že nenainstaloval ovladač grafiky po Vistami a tedy mu nejede DirectX hardwarová akcelerace. Windows Vista v sobě už DirectX 10 obsahují, pokud není akcelerace zapnutá tak je to proto, že není neinstalovaný ovladač grafiky.
Takže milý tazateli - buď se vrať na WinXP, anebo nám řekni, jakou máš grafickou kartu, abychom ti mohli poradit, kde a jaké drivery stáhnout, aby ti HW akcelerace naskočila a běžela. DirectX do Win Vista shánět nemusíš. Ty ho již obsahují.
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
A kde najdu mojí grafiku , protože ve VLASTNOSTI SYSTÉMU to namám ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Říj 2014 18:13) ---
Píše mi to .: Standardní grafický adaptér s rozlišením VGA a nvm jak se kouknout jakou mám GK...
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Říj 2014 18:22) ---
Koukal jsem se do správce zařízení , ovladače jsem aktualizoval a zdá se že nic nechybí.
K starému OP .: XP se nevrátím já chci vyřešit tento problém na Vistě ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Říj 2014 18:13) ---
Píše mi to .: Standardní grafický adaptér s rozlišením VGA a nvm jak se kouknout jakou mám GK...
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Říj 2014 18:22) ---
Koukal jsem se do správce zařízení , ovladače jsem aktualizoval a zdá se že nic nechybí.
K starému OP .: XP se nevrátím já chci vyřešit tento problém na Vistě ...
stahni si GPU-Z
My pc:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
To mi píše to samé ...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty nepotrebujes nainstalovat DirectX, ale ovladace ke graficke karte.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače mi nechybí , ve SPRÁVCI ZAŘÍZENÍ mi to nic nepíše + jsem vše aktualizoval a na předchozím OS to šlapalo bez problému
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3347
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 3083
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
-
Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2646
-
od Tazator
30 zář 2024 06:02
-
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 4107
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-