Dobrý den, mám takový problém, a nevím kdy vzniknul a jak.
mám win7 home edition,Když jsem si chtěl jednou odinstalovat jednu aplikaci, tak jsem zjistil že v ovládacích panelech v "záložce" odinstalovat programy vidím asi 40 základních aplikací, ale já jich v počítači mám mnohem více, a prostě když tam nejsou, tak to nemůžu odinstalovat. Zkoušel jsem Revo uninstaler, IOBIT uninstaler, ve všech těhle aplikacích mi to ukazuje stejný výběr applikací, ale já vím že tam mám nainstalovanýc víc jak těch 40 applikací.
Budu rád za každou radu, kromě přeinstalování windows, to beru jako poslední možnost.
Díky
Nezobrazují se nainstalované programy
-
- Pohlaví:
Re: Nezobrazují se nainstalované programy
Kterou aplikaci co máš nainstalovanou tam nevidíš? Tohle vypadá že se jenom domníváš. Zaneřáděný počítač lze vyčistit, nicméně nainstalované programy si musíš odinstalovat sám. Ona je také otázka zda to instaluješ korektně.
Protože pokud si někdo stáhne program na plochu a potom ho nainstaluje "někam" pak je v tom pěkný binec.
Protože pokud si někdo stáhne program na plochu a potom ho nainstaluje "někam" pak je v tom pěkný binec.
Jsou to všechny programy, hry, applikace, dejme tomu že jich mám cca 100, ale v uninstalatorech mi to ukazuje pouze 41 veci. Instaluji to korektne, vím kam to instaluji, a také vím, že třeba před cca 3 měsíci, bylo vše v pořádku a zobrazovalo to všechny věci. :)
-
- Pohlaví:
V tom případě v sekci HijackThis požádej o kontrolu logu - návod jak ho vytvořit, mám v podpisu.
OK, děkuji pane Blue Spirit
-
- Pohlaví:
Je možné že tam máš nějakého vetřelce, který dělá v systému paseku.
To je také možné, dokáže toto odhlait ta kontrola logu? a v případě to nějak zafixovat? Chápu že nejjednodušší postup by byl Reinstal win, ale já tam mám spoustu dat, které si chci zachovat a nový záložní disk si chci nadělit až k ježíší
-
- Pohlaví:
Právě od toho je ta kontrola logu a není to jediná věc co od tebe rádci budou vyžadovat, ale tím se systém vyčistí od havěti, kterou "běžné" programy nenajdou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3304
-
od petr22