MIKROFON + STATIV
- FreeeThinker
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MIKROFON + STATIV
Ahoj potřeboval bych poradit s výběrem Mikrofonu a stativu chtěl bych si s kámošem založit YT channel a natáčet tam různé recenze... tak kameru máme a teď už jenom mikrofon a stativ, takže chcu nějáký mikrofon který by nešumněl prostě kvalitní zvuk jestli by to šlo tak za 200-300 kč,Stativ chcu nějáký do 100-200 kč Díky za rady.
FreeeThinker
Re: MIKROFON + STATIV
Tak mikrofon do té ceny jedině Trust Starzz, to je asi nejlepší za tu cenu.
A jaký stativ myslíš? Nějak jsem z toho nepochopil, jestli stativ na kameru (což by dávalo smysl) nebo stativ na mikrofon, což jsem nikde neviděl, takže počítám s kamerovým. Stativ za 200? Tak to tedy ne. Stativ, se kterým už něco jde stojí tak 500, a to je Hama Star 63. Možná ti ostatní doporučí něco do ceny, ale do 200 fakt nic kvalitního neseženeš.
A jaký stativ myslíš? Nějak jsem z toho nepochopil, jestli stativ na kameru (což by dávalo smysl) nebo stativ na mikrofon, což jsem nikde neviděl, takže počítám s kamerovým. Stativ za 200? Tak to tedy ne. Stativ, se kterým už něco jde stojí tak 500, a to je Hama Star 63. Možná ti ostatní doporučí něco do ceny, ale do 200 fakt nic kvalitního neseženeš.
Mám rád kebab. | Youtube
- FreeeThinker
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A ještě dotaz - mikrofon budeš mít zapojený do kamery nebo budeš zvuk nahrávat na pc a pak to v editaci spojíš? Protože jestli chceš mikrofon zapojený do kamery, ujisti se, jestli tam vůbec máš vstup mikrofonu.
Mám rád kebab. | Youtube
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takový nouzovka stativ je tenhle HAMA STAR 05 .Používám ho ale jen na přídavné světla.Mimiochodem,to by se ti taky hodilo pro natáčení v místnosti.Světla není nikdy dost. Jinak na foťák nebo cameru používám tento Velbon CX-888
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- FreeeThinker
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ok díky a ano připojil bych to do kamery a našel sem tento co myslite ? http://www.alfa.cz/product.php?eid=10514008A0UT00012PV
FreeeThinker
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2819
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-