jak poznám, jak moc ve sra*kách mám PC

...

Moderátor: Mods_senior

Montes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

jak poznám, jak moc ve sra*kách mám PC

Příspěvekod Montes » 10 led 2015 11:44

Zdravím,

jak se dá zjistit, jako běžný uživatel, jak moc mám zavirovanej PC? Nebo je lepší to neřešit a dát reinstal OS? Když už jsme u toho reinstalu.. Jde reinstalovat OS, tak aby data zustaly nedotknutá? Mám 1 TB dat a nechci o ně přijít. a Náhradní disk nemám, abych to tam přesunul.

Reklama
WinDroid
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Re: jak poznám, jak moc ve sra*kách mám PC

Příspěvekod WinDroid » 10 led 2015 11:52

Udělej si téma v hijackthis a pročisti to, a budeš vědět že pc nemáš ve sra*kách

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 10 led 2015 11:53

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 10 led 2015 12:01

1. Jak moc zavirovanej máš PC v podstatě nezjistíš. Vyčistit Ti to pomůžou odborníci v sekci HiJackThis.
2. Jestli nemáš na disku oddíly a data v jiném oddíle, než systém, asi Ti nic jiného než záloha nezbude. Pak bych před reinstalací disk rozdělil na dva oddíly - systémový a datový. Potom se s každým dá pracovat samostatně.
Možná by Ti mohl pomoci nějaký Partition Manager, který by Ti ten disk rozdělil na dva oddíly i za stávajícího stavu, ale to detailně neznám, k tomu by se musel vyjádřit a poradit Ti někdo jiný, kdo to dobře zná. Třeba se někdo takový ozve, je jich na fóru několik.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 10 led 2015 12:12

Před pár lety jsem byl pozván k "opravě" počítače, který velmi dlouho nabíhal a strašně pomalu pracoval. Po krátké prohlídce jsem usoudil že budu mít pár nových virů do sbírky, a zkusili jsme to nejdřív odblešit. Následný boj ukázal že těch virů je tam přes sto různých, takže následovala kompletní reinstalace včetně zrušení oddílů a vytvoření nových.

A to holka lezla jenom na Facebook!

Většinu dat se naštěstí podařilo předem zkopírovat na externí disk, pomocí Linuxového liveCD, jiná možnost nebyla.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Zpět na “Vše ostatní (sw)”