zdravím,
dnes se mi stala velmi kuriozní věc. Vytvořený dokument v MS office WORD 2010 jsem bezproblému uložil na HDD. Vše fungovalo jak má, dokonce jsem ho pak ještě upravoval jednou a otevření proběhlo naprosto v pořádku. Tedy prostě normálně uložený dokuemnt .docx na HDD.
Tento dokument jsem pak chtěl odeslat mailem známému (využívám mail od seznamu). Klasicky jsem tedy "přetáhl" tento soubor do okna prohlížeče, abych ho připnul k mailu jako přílohu. Tedy naprosto klasický postup. Problém byl v tom, že soubor se jako příloha nenahrál, respektive nestalo se nic, nijak to nezareagovalo. Jediné co se stalo, že se mi ten soubor smazal i z HDD. Respektive ani se nanahrál jako příloha do mailu a dokonce mi prostě zcela zmizel i z HDD.
Absolutně nechápu jak je toto možné? Zkoušel jsem několik programu typu ROCUVA na obnovení smazaných dat, bohužel bez výsledku. Potřebuji ten soubor (dokument) zachránit, ale prostě mi zmizel a nejde nijak najít. Nechápu kde se stala chyba, možná nastal nějaký neviditelný error, když se to uploadovalo jako příloha, ale proč by mi to smazalo z HDD?
Jinak soubor to nebyl velký, neměl snad ani jeden MB.
Nevíte někdo co mám dělat? Jak mohu tento soubor znovu najít a použít?
Děkuji za každou odpověď...
Neuvěřitelná ztráta souboru
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Neuvěřitelná ztráta souboru
Podívej se do dočasných souborů. Podle mne jsi však uvedený soubor místo jeho kopie přesunul někam jinam.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4642
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 06:56
-
- 5
- 3488
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4703
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4525
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-