Dobrý den,
mám problém s propojením PC-TV přes HDMI. Při připojení monitoru přes vga a hdmi současně dojde při detekci zařízení v rámci catalyst control center to, že na monitoru zmizne vše a jde vidět pouze plocha a na TV nic - není signál. Musím vytáhnout hdmi kabel poté v catalystu ještě můžu chvilinku vidět, že to opravdu tv našlo. Při odpojení hdmi, tak vga jde normálně dále. Jednou se mi to nějak povedlo že mi obraz šel na TV (byl červený, hnusný, blikal), řekl jsem si, že to může být ovladači GK, ale po stáhnutí nových ovladačů se nic nezměnilo. Ještě dodám, že při samotném zapojení HDMI, při startu PC jde obraz na TV normálně, samozřejmě do té doby, než načte OS, pak už jsem musel zapnout pouze vga monitor abych se někam dostal... Takže si myslím, že kabelem by to být nemělo a tv asi také ne... Testoval jsem to i na druhé TV, kde bylo úplně to stejné. Tudíž se chci zeptat, zda nevíte čím to může být...
Moje sestava: amd a8-6500, 8gb ram, 1TB hdd, win 7 64bit
Díky za jakékoliv rady
Nefunkčí HDMI PC-TV Vyřešeno
Re: Nefunkčí HDMI PC-TV
Ano, mám
Máš správně nastavené chování monitorů? Stiskni ''tlačítko start+p'' a zkus dát duplikovat nebo rozšířit...
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
No momentálně mi to detekovalo tv normálně bez toho aby s monitorem nešlo pracovat, tak jako předtím... Jinak vyzkoušel jsem duplikovat i rozšířit, ale na tv stále "není signál" až jsem se dostal do fáze, kde jsem zkusil dát jako primární monitor TV a pak jsem musel samozřejmě opět vytáhnout hdmi, ptž jsem nic neviděl
a po připojení hdmi a detekci zase stejný problém, tzn, že jde vidět pouze tapeta plochy na monitoru
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Úno 2015 18:29) ---
Nechápu proč mi to TV najde, ale obraz nikde ať už to mám rozšířené popřípadě duplikované. Viz příloha...

--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Úno 2015 18:29) ---
Nechápu proč mi to TV najde, ale obraz nikde ať už to mám rozšířené popřípadě duplikované. Viz příloha...
No tak to asi bude kabelem, zkusím zítra vyměnit... Při připojení hdmi 1,5m to jelo v klidu... Jen nechapu proč se zobrazuje přes ten kabel ten bios a jak najede os tak ne... Snad to výměna vyřeší
Takže to bylo kabelem po výměně vše OK.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 9101
-
od šulda