Sekavé rozbalování oken Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Sekavé rozbalování oken
Dobrý den. Obracím se na Vás s dotazem. Přeinstaloval jsem si PC na Win7 (Home premium) 64bit. Dříve tam byl stejný OS, ale nyní při rozbalování oken (ať už internetový prohlížeč čí průzkumník Windows) se okna sekají. Ovladače pro základní desku, grafiku... a DirectX jsem nainstaloval nejnovější verzi. Tudíž se Vás táží zda nevíte čím to je způsobeno. Předem děkuji za odpověď :). Příkládám HW: Základní deska: MSI FM2-A75MA-E32, procesor: AMD A8-5600K APU, grafická karta (integrovaná): AMD Radeon HD 7560D, RAM: 8GB, DirectX 11. Pokud bych na něco zapomněl tak se omlouvám. Ještě jednou děkuji :).
-
- Pohlaví:
Re: Sekavé rozbalování oken
A těmi ovladači na grafiku si jsi jistý? Jak to vypadá ve Správci zařízení?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Při zakoupení základní desky jsem k ní dostal CD s ovladači. Jinak Co přesně chcete ve správci zařízení zjistit? Jinak se okna sekají i při přesouvání.
-
- Pohlaví:
Jestli tam někde nejsou nějaké žluté otazníky, nebo vykřičníky. Dej sem DO PŘÍLOHY screen.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zde je prtscrn.
EDIT: Ani po rozbalení všech informací nikde nejsou žádné vykřičníčky/otazníčky..
EDIT: Ani po rozbalení všech informací nikde nejsou žádné vykřičníčky/otazníčky..
-
- Pohlaví:
Rozklikni ta grafické adaptery a dej to sem znovu - jenom to aktivní okno /bez plochy/, ta nikoho nezajímá a jen zabírá datové místo.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sekavé rozbalování oken Vyřešeno
Ještě jednou děkuji uživateli Blue Spirit za ochotu :) . Vyřešil jsem to novou reinstalací OS a veškerých ovladačů+DirectX. Vlákno odškrtávám jako vyřešené :) .