Je to bezpečné ?
Je to bezpečné ?
Dobrý den, chci se zeptat, jestli je bezpečné, když si nainstaluji Advanced system Care, ale před tím si zálohuji registry a pokud by se něco stalo, že bych registry jednoduše naimportoval (obnovil) ?
Re: Je to bezpečné ?
Bezpecne to neni - protoze po restartu uz nemusis mit system, do ktereho bys ten registr naimportoval.
Co myslis ze ten program udela za zazraky?
Na smazani tempu je CCleaner a nic jineho neni potreba delat - nikdy.
Co myslis ze ten program udela za zazraky?
Na smazani tempu je CCleaner a nic jineho neni potreba delat - nikdy.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, to je pravda. Tyto nástroje si do počítače radši vůbec netahej! Pokud si chceš pročistit počítač, tak zavítej do sekce HiJackThis, kde máš jistotu .. :)
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Dobře a ten HiJackThis mohu opravdu použít jo ?
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
HiJackThis ti ukáže log a kluci ze Security týmu ti ho pak zkontrolují za kouzelné slovíčko 

Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 13361
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 kvě 2025 04:45