Batman-AA-data3.cab chyba Vyřešeno
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Batman-AA-data3.cab chyba Vyřešeno
Čau chtěl jsem si nainstalovat Batmana(originál placka) a v polovině instalace na mě bafne hláška data3.cab cyklická redundantní chyba.Na druhém PC i noťasu se to normálně nainstaluje,takže problém je někde v mém komplu.Otázka je co to je vůbec za chybu a proč mi to na mém komplu nejde a na jiném jo?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Batman-AA-data3.cab chyba
Na netu se píše, že je to většinou způsobené poškrábaným DVD.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Cyklicka redundantni chyba znamena, ze oprava chyb pri cteni z disku nedokazala opravit chyby pri cteni - tzn ze disk je necitelny.
Bud je poskozene medium, nebo mechanika. Kazda mechanika je jina - nektera dokaze precist i poskozene medium, jina ne. Muzes se na medium zespoda podivat, jestli je viditelne poskozene - napr. skrabance nebo skvrny.
Bud je poskozene medium, nebo mechanika. Kazda mechanika je jina - nektera dokaze precist i poskozene medium, jina ne. Muzes se na medium zespoda podivat, jestli je viditelne poskozene - napr. skrabance nebo skvrny.
Nejhorší škrábance na médiích jsou do kruhu. Můžeš se podívat na nějaké soupravy pro opravy médií, ale zázraky taky nesvedou. Případně zkopíruj na tom druhém počítači, záleží ovšem jak je zabezpečeno. Případně požádej prodejce o náhradu, jestli máš doklad o koupi, ale zadarmo to také nebývá.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No je tam škrábanec jak sviňa,ale vůbec nevím kde se vzal.S médii zacházím velmi opatrně.Nicméně jsem to vyřešil tak,že jsem to nainstaloval na bratrův kompl a pak si to přes externí disk překopíroval do svého.Je to sice kapánek neohrabané,ale aspoň si můžu zahrát.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 7918
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 3339
-
od Steage7717
12 lis 2024 18:49
-
- 4
- 1350
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
- 6
- 10344
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4131
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-