mám problém s jednou hrou. odinstaloval jsem jí, její instalační složka zmizela, vše vypadalo bez problémů, jenže když jsem hry znovu nainstaloval, četla z té staré složky, jakoby se nesmazala, jen se zneviditelnila...
To samé mám s programy; když dám v nějakém programu (třeba malování) Otevřít... nebo Uložit jako... a najdu si ten původní cíl té hry, složku vidím s takovým malým oranžovým zámečkem...
Jak se jí mám zbavit? Protože mi ta hra nepojede, vloudila se totiž chybička do databáze té hry a i po přeinstalování čte jen z té staré databáze...
Jediná možnost je změnit při instalaci cíl, do kterého se hra nainstaluje, jenže já mám v plánu si tu hru koupit i na Steamu, a tam nemůžu měnit cíl...
Složka, kterou vidí jen programy a nejde smazat?
Re: Složka, kterou vidí jen programy a nejde smazat?
[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 20:13, celkem upraveno 1 x.
Tak to je fajn, ale zase je tam to, že kdykoliv se té databázi něco poškodí (a že se to děje), musím celou hru přeinstalovat jinam a ta složka tam zůstane, ani nevim jestli zabírá místo na disku, ale mě prostě vadí tam mít neviditelnou složku, já chci mít všechny programy prostě v Program Files nebo ve složce Steamapps, nechci aby se mi po PC válely tyhle složky...
Ty můžeš chtít třeba hodinky s vodotryskem, ale to co provádí ve tvém počítači software, záleží pouze a jedině na jeho tvůrci. Ty máš jediné právo, platit a platit. Žiješ v kapitalizmu, tak si zvykni!
Jestli si jsi jistý tím která složka to je, použij liveCD s Linuxem, třeba Slax, a odstraň jí. Ale doporučuji jí pouze přejmenovat nebo přesunout někam jinam, protože pokud se tím něco dalšího podělá také, dá se potom zase vrátit.
A jako úplně první věc ze všeho se přepni do Administrátora a udělej důkladnou kontrolu chyb na disku.
Jestli si jsi jistý tím která složka to je, použij liveCD s Linuxem, třeba Slax, a odstraň jí. Ale doporučuji jí pouze přejmenovat nebo přesunout někam jinam, protože pokud se tím něco dalšího podělá také, dá se potom zase vrátit.
A jako úplně první věc ze všeho se přepni do Administrátora a udělej důkladnou kontrolu chyb na disku.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 1773
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
17 zář 2024 22:27