Dobrý večer,
čirou náhodou jsem na mé flešce objevila složku pojmenovanou Záloha (sama jsem ji předtím vytvořila), ve které jsem po jejím otevření našla soubory s názvy typu cëř/... a podobně. Jelikož nevím, kde se tam tyto soubory vzaly, chtěla jsem složku odstranit, ale objevuje se hláška: "Soubor nelze odstranit: Ze zdrojového disku nebo souboru nelze číst." Našla jsem k tématu sice dost příspěvků, ale všude se jednalo hlavně o složku, která měla velikost 0 kb. Tato složka má "údajně" velikost 51,3 GB (!), ačkoli se nachází na 8 GB flešce. Zkoušela jsem složku smazat po restartu PC, stáhla jsem si unlocker 1.9.2 i IObit unlocker, ale ani jeden z programů si se složkou neporadil. A navíc jsem po restartování počítače zjistila, že ta složka zvětšila svou velikost z 50 GB na oněch 51,3 GB.
Existuje prosím ještě nějaký jiný způsob, jak se takovéto složky zbavit? Její "chování" mne celkem znepokojuje... Děkuji za všechny rady, Markét.
Složka nejde smazat a zvětšuje svou velikost
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Složka nejde smazat a zvětšuje svou velikost
Nejspíše jsi asi omylem nastavila nějaké zálohování. Také to může být nějaký vetřelec ulovený na netu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A jak mám zjistit, jestli je nastavené nějaké zálohování? Nebo jaký by byl postup pro odstranění této složky?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do Ovládací panely - Systém a zabezpečení - Zálohovat počítač - Nastavit zálohování - zda to nemáš nastavené tam. Jinak vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o kontrolu. Návod v Články a návody.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je otázka záloha čeho.Pokud to víš tak není nic jednoduššího než flešku zformátovat a udělat zálohu jinou.Pokud i třeba pomocí programu tak-http://www.slunecnice.cz/sw/hp-usb-disk-storage-format-tool/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3598
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 17:42