Dobrý den..
Mám počítač windows 8.. acer .. a můj bratr zaklapl notebook,když začala probíhat automatická oprava. Od té doby mi nejde. Pokaždé když ho zapnu ukáže se mi tam nápis:" probíhá příprava automatické opravy" a pak to zmizí a je černá obrazovka. Nechala sem ju načítat celý den ale je to stále stejné.. černá obrazovka a nic... dá se s tím něco dělat aby to nemuselo do opravny prosím ??
Příprava automatické opravy ??
Příprava automatické opravy ??
Naposledy upravil(a) Mooozi dne 29 čer 2015 22:36, celkem upraveno 1 x.
Re: Příprava automatické opravy ??
Vlož instalační médium, po startu se musíš dostat do boot menu (každý výrobce notebooku pod jinou klávesou), zvol boot from CD/DVD, popřípadě USB HDD - pokud máš jako médium flashdisk, poté se načte instalační médium, zvolíš jazyk, na další obrazovce "opravit počítač" pak zvol možnost "obnovení systému pomocí bodu obnovení" vyber datum, kdy vše fungovalo a obnov. Po restartu by měl systém naběhnout.
Děkuju za vaše názory a rady. 

jo.. česky by to nešlo.. ?
jo nějak to zkusím i když tomu moc tedy nerozumím ale děkuji moc :))

-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
uveď typ ntb ještě, bude to lehčí
1) Vlož CD s Windows do mechaniky
2) Restartuj počítač
3) Hned po startu začneš mačkat klávesu, která tě pustí do boot menu - musíš si vygooglit jaká je to zrovna pro tvůj počítač
4) Zvolíš možnost "CDROM"
5) Stisknutím libovolné klávesy se spustí instalační program
6) Nastavíš jazyk a rozložení klávesnice (české)
7) Opravit tento počítač
8. Obnovení systému pomocí nástroje bod obnovení
9) Zvolíš to datum (bod obnovy) kdy počítač ještě fungoval - nepřijdeš o dokumenty, ale provede změnu nainstalovaných proframů a jejich aktualizací
10) Až obnovení skončí, počítač se sám restartuje, po restartu by mělo všechno fungovat
...tak, aby to bylo víc česky už to asi nedokážu popsat, jestli je ti nějaký bod nejasný, můžu ho podrobněji popsat
2) Restartuj počítač
3) Hned po startu začneš mačkat klávesu, která tě pustí do boot menu - musíš si vygooglit jaká je to zrovna pro tvůj počítač
4) Zvolíš možnost "CDROM"
5) Stisknutím libovolné klávesy se spustí instalační program
6) Nastavíš jazyk a rozložení klávesnice (české)
7) Opravit tento počítač
8. Obnovení systému pomocí nástroje bod obnovení
9) Zvolíš to datum (bod obnovy) kdy počítač ještě fungoval - nepřijdeš o dokumenty, ale provede změnu nainstalovaných proframů a jejich aktualizací
10) Až obnovení skončí, počítač se sám restartuje, po restartu by mělo všechno fungovat
...tak, aby to bylo víc česky už to asi nedokážu popsat, jestli je ti nějaký bod nejasný, můžu ho podrobněji popsat
Děkuju za vaše názory a rady. 

děkuji moc zkusím to :)
Dobry den.
To co jsem tu nasla nemohu pouzit, mam windows 10 stazeny z internetu, nemam k dispozici instalacni medium.
Puvodne byl instalovan W 7, kdyz nabizeli W 10, myslela jsem, ze si polepsim. Chyba! Po kazde aktualizaci pocitac zamrznul na hlasce: probiha priprava automaticke opravy. Vetsinou to trva i nekolik hodin, nez se objevi: probiha diagnostika pocitace. Pak, kdyz mam stesti, vratim se zpet na stav pred aktualizaci, vetsinou se to, zatim dari. Jen mi to vypnulo zvukove sluzby, na dotaz mi mikrosowt cz odpovedel, ze musim resit s vyrobcem pocitace obnovu povodnich ovladacu zvukovych sluzeb; vyrobce mi neodpovida. Ted mi po trech dnech nepretrziteho " probihani pripravy automaticke opravy" naskocila diagnostika pocitace a snad se vratim opet zpet pred tu podivnou "aktualizaci". Prave mi to oznamilo, ze se oprava nepodarila a mam zkusit pokrocilejsi zpusob opravy. Nevim co s tim. Asi zase par dnu, nez prestane priprava automaticke opravy. Co s tim, nevite nekdo?
To co jsem tu nasla nemohu pouzit, mam windows 10 stazeny z internetu, nemam k dispozici instalacni medium.
Puvodne byl instalovan W 7, kdyz nabizeli W 10, myslela jsem, ze si polepsim. Chyba! Po kazde aktualizaci pocitac zamrznul na hlasce: probiha priprava automaticke opravy. Vetsinou to trva i nekolik hodin, nez se objevi: probiha diagnostika pocitace. Pak, kdyz mam stesti, vratim se zpet na stav pred aktualizaci, vetsinou se to, zatim dari. Jen mi to vypnulo zvukove sluzby, na dotaz mi mikrosowt cz odpovedel, ze musim resit s vyrobcem pocitace obnovu povodnich ovladacu zvukovych sluzeb; vyrobce mi neodpovida. Ted mi po trech dnech nepretrziteho " probihani pripravy automaticke opravy" naskocila diagnostika pocitace a snad se vratim opet zpet pred tu podivnou "aktualizaci". Prave mi to oznamilo, ze se oprava nepodarila a mam zkusit pokrocilejsi zpusob opravy. Nevim co s tim. Asi zase par dnu, nez prestane priprava automaticke opravy. Co s tim, nevite nekdo?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vitej na PC-Help,
co s tim je nasnade - zpatky k Win7, pouzij recovery oddil. Nejdriv ale zkontroluj stav disku, at to neni zbytecna prace.
Jeste te pokaram za to, ze jsi mela zalozit svoje vlastni tema
co s tim je nasnade - zpatky k Win7, pouzij recovery oddil. Nejdriv ale zkontroluj stav disku, at to neni zbytecna prace.
Jeste te pokaram za to, ze jsi mela zalozit svoje vlastni tema

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Co s tim - precist si pravidla, s jejichz dodrzovanim souhlasis a hlavne se ridit podle nich.
Co je spatne? Vkladas svuj problem do ciziho tematu, navic dva roky stareho. Takze je treba zalozit nove tema.
Nejrychlejsi reseni je cista instalace Windows 10, instalacni medium se stahne zde:
https://www.microsoft.com/cs-cz/softwar ... /windows10
Co je spatne? Vkladas svuj problem do ciziho tematu, navic dva roky stareho. Takze je treba zalozit nove tema.
Nejrychlejsi reseni je cista instalace Windows 10, instalacni medium se stahne zde:
https://www.microsoft.com/cs-cz/softwar ... /windows10
Dik, tak az mi na pocitaci dobehne probihani pripravy automaticke opravy, to bude zase tak dva dny trvat, tak to zkusim, pokud me to k takove cinnosti vubec pusti. Tablet ma jiny system, zatim tedy alespon mohu sehnat nejake rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1505
-
od buripe
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 19:37