Instagram přes Bluestacks
Instagram přes Bluestacks
Dobrý den, prosím o pomoc a radu co mohu udělat pro úspěšné stažení Instagramu přes Bluestacks. Dnes jsem se pokoušela několik hodin aktualizovat PC (včetně grafické karty a ovladačů, DirectX apod.) protože mi po instalaci Bluestacks buď hlásil, že mám špatnou graf. kartu, jiná verze házela černou obrazovku a nebo se vše zdaří, při novější verzi se mi spustí, ale když v Bluestacks zadám vyhledávání Instagramu, program hledá, ale nic nenajde. Nabízí mi pouze twitter a facebook nebo hry, to nepotřebuji. Zkoušela jsem Instagram instalovat i ručně přes HD-ApkHandler, ale instalace se nezdařila - přesto, že se spouštěla, vždy skončila chybou. Už jsem z toho nešťastná, ráda bych se dostala na Instagram, ale nemám chytrý tel. a jiné možnosti než registrace přes Bluetacks prý nejsou. Mám notebook s Windows XP, vím, že je již bez podpory, ale jinou možnost momentálně nemám. Co mohu udělat pro úspěšnou registraci na Instagramu (pokud existují i jiné možnosti než Bluestacks uvítám jakoukoli radu). Děkuji!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 9089
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4310
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9613
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3694
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
-
- 7
- 4118
-
od buchtik