pred asi týždňom som si z windows 7 dal windows 10, a tu nastal ten prelom.Lagy.., Ostali mi dáta (ktoré som nepotreboval tak som ich vymazal), po úspešnom premazaní a zapnutí znova win 10 som mal vždicky lagy, skúšal som tam aktualizácie (aj som ich nainštaloval) potom som skúšal "advance system care 8.4 PRO" s čím som premazal registre a nepotrebné súbory, skúšal som aj Driver Booster kde som aktualizoval ovladače, no aj tak to všetko ostalo ako vtedy lagy...
Toto bola záležitosť vtedy no ale,
včera som si nabootoval USB a preinštaloval som si windows 10 znova na windows 7 (s formatovaním HDD) no lagy ostali..,znova som dal aktualizácie cez 214 všetko to aktualizovalo, znova som mazal registre cez advanced system care, aktualizovával ovladače,defragmentoval HDD, snaď všetko čo som vedel a čo ma napadlo, pred tým ako som si dal windows 10 mi išlo všetko pekne, aspoň hry ako cs 1.6 stabilných a rovných 100 fps, mc mi nelagoval, a teraz?..Bol by som teraz rád ak by mi nelagoval mc a cs1.6 , ostatné hry zatiaľ neriešim, jediné čo som neskúšal je zatiaľ prefúkanie procesora ale to neviem či pomôže, preto sa chcem opýtať odborníkov

Windows 7 Ultimate (64bit)
komponenty:
Intel (R) Core(TM) i3-2330M CPU @2.20GHz 2.20 GHz
RAM:8 GB
64-bit os
nVidia 540M 1gb
1TB HDD
a ide o nb ak to je potrebné..
ďakujem za každé odpovede

EDIT: J a ešte chcem povedať, že nemám lagy ako že napr. vždicky 15 fps a tak proste ja mám tie napr. 70 fps ale napr. v minecrafte ak dam E (inventár) tak to klesne asi na 5 sekund na 0 fps a potom znova mám 70 fps.