Zdravím Vás....Mám takový problém → Při spuštění počítače a po jeho uvedení do režimu spánku, se mi počítač samovolně zapne, když to zopakuji a dám ho do režimu spánku, opět se sám zapne... Prosím Vás o radu, co s tím můžu dělat, jelikož jsem povoláním grafik, tak PC prakticky nevypínám, dávám jej jen do režimu spánku, jenže teď mám nové dělo a dělá mi to tohle

A už mě z toho tečou nervy....
Takže Vás prosím o radu, zda s tím mám šlahnout, nebo zda se to dá nějak zpravit... V příloze přikládám, že lastwake mi nic nenašlo...

- CMD
Z energy report mi to píše :
► Zobrazit spoiler
Výsledky analýzy
Chyby
Žádosti dostupnosti systému:Žádost vyžadovaného systému
Program odeslal žádost, aby zabránil systému automaticky přejít do režimu spánku.
Požadavek na proces \Device\HarddiskVolume2\Program Files (x86)\Malwarebytes Anti-Malware\mbam.exe
Využití procesoru:Využití procesoru je vysoké.
Průměrné využití procesoru v průběhu trasování bylo vysoké. Při velmi nízkém průměrném využití procesoru bude systém spotřebovávat méně energie. Zkontrolujte využití procesoru pro jednotlivé procesy a zjistěte, které aplikace a služby se nejvíce podílejí na celkovém využití procesoru.
Průměrné využití (%) 13.38
Možnosti řízení spotřeby platformy:Aktivní režim řízení spotřeby (ASPM) sběrnice PCI Express je zakázán.
Aktivní režim řízení spotřeby (ASPM) sběrnice PCI Express byl zakázán z důvodu známé nekompatibility s hardwarem tohoto počítače.
Předem děkuji za radu