Chmm, tak jsem tu znovu, tentokrate mne dostala do uzkych pripona .DAT. Nema nekdo z vas
nahodou tuseni, v cem je tahle pripona tvorena a v vcem muze byt otevrena?? Jednou se mi
povedlo to nahodne otevrit ve WORDU no a svete div se, fungovalo to....
Jenze ted tu mam dalsi .DAT soubory no a nemam tuseni co to muze byt.
Kazda rada dobra, diky:)
pripona .DAT v emailove priloze
- sovicka2001
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dat
Dat soubory (alespoň myslím) používají programy a windows pro interní potřebu ... nebo je možnost že jsou z nějakého amatérského programu, jehož autor nevěděl, že tato přípona existuje
Ahojky!
J.S.
J.S.
-
- Pohlaví:
ahoj, winmail.dat :)))
pokud ti *.dat prijde v priloze e-mailu neves hlavu, staci zavest metodu pokus omyl a zkusit prejmenovat priponu *.dat treba na *.doc,*.xls,*.pdf,*.jpg.....atd.
hodne stesti, a nezapomen podekovat billovi na cesky helpdesk, oni tam totiz takove pripady strasne radi resi, pote co z tebe vymuzou pomalu cislo trenek :)
pokud ti *.dat prijde v priloze e-mailu neves hlavu, staci zavest metodu pokus omyl a zkusit prejmenovat priponu *.dat treba na *.doc,*.xls,*.pdf,*.jpg.....atd.
hodne stesti, a nezapomen podekovat billovi na cesky helpdesk, oni tam totiz takove pripady strasne radi resi, pote co z tebe vymuzou pomalu cislo trenek :)
Re: pripona .DAT v emailove priloze
Zdravím,
já jsem na dat vyzrála prostým přejmenováním, ale nejde mi do hlavy, proč můj mail začal přílohy posílat s touto příponou... děje se to asi poslední 3 týdny...nikdy předtím s tím nebyl problém.... Vždycky, když někomu pošlu email s přílohou, tak je s příponou třeba .doc.dat... Každej mi pak nadává, že to nemůže otevřít.... Když ho pošlu sobě, tak mi přijde bez .dat... Stalo se vám to někdy taky?
já jsem na dat vyzrála prostým přejmenováním, ale nejde mi do hlavy, proč můj mail začal přílohy posílat s touto příponou... děje se to asi poslední 3 týdny...nikdy předtím s tím nebyl problém.... Vždycky, když někomu pošlu email s přílohou, tak je s příponou třeba .doc.dat... Každej mi pak nadává, že to nemůže otevřít.... Když ho pošlu sobě, tak mi přijde bez .dat... Stalo se vám to někdy taky?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pripona .DAT v emailove priloze
Většinou je před tou příponou původní uvedená. Není?
Dělá to poštovní server, většinou Centrum nebo Seznam.
Dělá to poštovní server, většinou Centrum nebo Seznam.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?