Zdravím,
na svém smurf steamu (csgo) jsem neměl zaplý STEAMGuard (resp měl, ale né pomocí telefonu) a bez toho, aby mi přišel email o tom, že to chce kód, mi někdo změnil heslo i email a píše známejm úplný nesmysly. Jen by mě zajímalo, jak je něco takového vůbec možné, protože mi nejde do hlavy, jak se tam někdo mohl dostat. Nejsem ten uživatel, co kliká na všechno co najde na netu, nic nestahuji a na daný email jsem vlezl naposledy před půl rokem (email pouze pro daný steam se silným heslem).Na steamu bylo taktéž heslo s číslicema a velkýma/malejma písmenama (dokonce nebylo stejné heslo na steamu a emailu). Ta hodnota toho steamu není žádná, key jsem tenkrát dostal a v inventáři jsem nic neměl. Poprosil bych tedy jen nějakou teorii, jak se to mohlo stát. S podporou na steamu už si to dořeším. Díky
Odcizení steam účtu (smurfu), jak se to mohlo stát?
Odcizení steam účtu (smurfu), jak se to mohlo stát?
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odcizení steam účtu (smurfu), jak se to mohlo stát?
Nevylučoval bych, že to zvládl přes podporu. Na steamu jsem zapomenutí údajů ještě neřešil, ale na originu stačilo napsat na podporu, kde se mě jen zeptali na email, na který jsem účet registroval, a údaje mi resetovali. Původně jsem čekal nějaké ověření, že majitelem účtu jsem opravdu já, ale zřejmě nebylo třeba. Nevím, zda je možné něco takovéheo udělat i s účtem na steamu.
I use Arch BTW
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3311
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek