Pomoc s továrním nastavením.
Pomoc s továrním nastavením.
Dobrá jsem donucen udělat reset do továrního nastavení díky viru který mi nějak blokuje Admin práva. Chci být jenom seznámen když dám zachovat osobní věci co mi to vlastně zachová ? Dá se nějak udělat že když udělám reset továrního nastavení nesmaže se mi disk F: ? Je to rozdělený disk C: kdyby bylo potřeba. Nějaké riziko že se to všechno může vyloženě "POKAKAT" a PC nebude fungovat ? Jak to bude s windowsama ? Stáhnou se sami hádám že ? mám jenom strach ohledně "AKTIVUJTE WINDOWS" mám ho tam celkem dlouho hádal jsem se i s podporou ale to zde neřešíme. děkuji předem za rady :).
Re: Pomoc s továrním nastavením.
Co jsem četl v tvém předešlém vlákně, tak tam je to jenom o tom, že neumíš práva převzít. Nepíšeš nic potřebného (třeba OS), snažíš se tam o nepotřebné věci (novou instalaci) a zde také. Aspoň vycházím z toho, co jsi zatím napsal ...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomoc s továrním nastavením.
Přečti pravidla tohoto fóra a také je respektuj. Proč zakládáš další téma stále ke stejnému problému. Pokud budeš takto pokračovat koleduješ si o žlutou. Mám dojem, že ti ani nejde o řešení problému. Takže vem na vědomí toto varování.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 20985
-
od Tay