Zdravím, mám menší problém se kterým si moc neumím poradit. nejsem v tomhle moc zručný a nevyznám se v tom ale snad se zde najde dobrá duše která by mi mohla pomoct.
Začal jsem před pár dny streamovat, protože mně to už nějakou dobu i docela lákalo a chtěl jsem si to zkusit, streamuji přes obs a mám předsunutý zvuk asi o vteřinu, snažil jsem se šťourat v nastavení, ale nic se nezměnilo. Měl tu někdo prosim vás taky nějaký podobný problém, nebo by mi nepomohl najít nějaké řešení jiné? Opravdu už si nevím rady a u některých her je zvuk o vteřinu napřed strašně rušivý. Předem děkuji moc za případné odpovědi, přeji hezký den. A omlouvám se za pravopis, nikdy jsme nebyli moc velcí kamarádi.
Obs zvuk
Re: Obs zvuk
Neni v nastavení někde ''synchronizace zvuku'' nebo něco takového?
Re: Obs zvuk
Je tam jen posun synchronizace zvuku nic jiného co by se podle mně dalo nastavit aby mělo vliv na tohle. Už jsem zkusil snad vše co mne napadlo, ale jak říkám v tomto se nevyznám tak bych byl opravdu rád za jakoukoliv radu, předem moc děkuji. Zvuk je prostě tak o vteřinu napřed před videem, a u těch ukecaných rpg to je dost rušivé a nevím co s tím už.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5777
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6161
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11812
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-