OBS/Twitch Alerts
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
OBS/Twitch Alerts
Zdravím potřeboval bych poradit co se týče streamování. Mám problém a to takový, že když chci klasicky nastavit okno pro zobrazování alertů například pro follow tak mi okno jako takové funguje, ale v OBS vám má běhat vždy přes třeba hru GIF což se u mě neděje. Také mám problém takový, že když dám snímání okna a například prohlížeče zase tam mám jen černo. PS: Snímání okna například program files funguje a hry také.
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: OBS/Twitch Alerts
Na TwitchAlert je nejakej plugin, ten pouzivas?
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jen jsem se přihlásil a zkusil alerty na plugin sem nejspíše nenarazil. Můžeš mě nasměrovat nebo odkázat ?
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Asi tohle to myslím bylo
https://obsproject.com/forum/resources/ ... plugin.22/
https://obsproject.com/forum/resources/ ... plugin.22/
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zase autor tématu, který neumí číst. Téma přesouvám do odpovídafící sekce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3834
-
od pidlo