potrebujem poradiť aký program si mám nainštalovať do ntb, aby mi zaznamenával všetko čo sa píše na klávesnici. Keďže ntb využívam len ja a ešte jedna žena a obe o tom vieme, nepotrebujeme žiadny špehovací program, ktorý sa bude tváriť, že v pc nie je, kludne može byť ikonka na ploche atd. Po "googlení" som dospela k názoru, že by to mohol byť program Emsa save my work, ale o tom som našla rôzne recenzie alebo nejaký keylogger, no tých je tak veľa, že neviem ktorý. Ďalej by som chcela vedieť ako veľmi sú bezpečné tieto programy, či potom neposielajú informácie aj ďalej mimo nášho pc, bola by som veľmi nerada, keby moje súkromné heslá boli ďalej zneužité, takisto aj moja kolegyňa. Hlavne ked cez tento ntb sa rieši internetbanking. Potrebujem to len dočasne asi tak 6 mesiacov, aby s tým neboli problemy, nemusela som kvôli tomu preinštalovať celý systém, prípadne robiť zálohu. Aby som nezabudla, na ntb je win7, eset Smart Security - oba zaplatené žiadne "free"verzie. Vopred vám všetkým ďakujem za rady.