Nazdar,
jelikož mám v PC oba výše zmíněné programy, a zdá se mi to jako zbytečnost, uvažuji, jestli odinstalovat Photoshop, protože Zonera 9 mám za prvý originál a za druhý se mi s nim i líp pracuje, až na to, že nepodporuje vrstvy - což používám jen jednou za čas a na prohlížení a úpravu fotografií se mi zdá přívětivější.
Jenže:
Sem tam si musim udělat nějakej banner na web apod., tak se ptám lze nějak v Zoneru spustit prázdný projekt (jako to lze ve photoshopu), kde si nastavím velikost, barvu pozadí a zbytek si už dodělám - velice dobrý pro bannery na web. Ale v zoneru prostě takhle banner neudělám, lze jen otevřít fotka, ale projekt, kterej je prázdnej a sám si ho naplním výřezy apod. jsem teda nenašel, že by to šlo.
Takže tvoříte někdo bannery pro web v Zoneru a jak? Za druhé: Jaké jsou další nevýhody a výhody Zoneru a Photoshopu podle vás?
A ještě dotaz, pokud bych teda banner v Zoneru neudělal žádným způsobem, jaký prográmek by byl vhodnou kombinací právě se zonerem na tento účel? Co třeba novej Gimp? Vzhled má dobrej, taky tam udělam vlastně všechno, a moc nezabírá.. akorát by tam byly funkce, který bych zbytečně nevyužil, protože vše upravuju právě v ZPS 9.
D9ky moc za rady a nápady.
Zoner photo studio versus Abdobe phot. CS2 a bannery pro web
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A z jakého důvodu nemůžeš mít nainstalované oba dva?Ničemu to přece nevadí.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Marfy píše:A z jakého důvodu nemůžeš mít nainstalované oba dva?Ničemu to přece nevadí.
Ničemu sice ne.. ale mě to vadí.. fakt kdybych měl nainstalovaný všechno, v čem používám jen jednu dvě funkce a jednou dvakrát za půl rok, tak kdybych posčítal všechny aplikace který by se mi jen tak válely na disku - s ohledem na to, že by každá měla 200Mb, jako photoshop (přece jen zoner má 140

Je pravda, že pokud aplikaci použivam tak málo, tak proč jí prostě neodinstalovat a nenainstalovat jen v období, kdy jí budu potřebovat že? Jenže já jsem strašně línej a kdybych to musel instalovat, tak bych z toho neudělal radši vůbec nic - znám se

Ale zatim to vidim na ten Gimp - kouknu kolik zabírá - a ten novej má i pěkný grafický rozhraní - to mě hlavně odradilo od předchozí verze.. uvidíme
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co namísto photoshopu, zonera či gimpu zkusit Photofiltre? Jsem s ním spokojen a je freeware. Nějaké tuty najdeš zde : http://photofiltre.suewebik.net/ a program bude určo na slunečnici nebo někde jinde.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3474
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek