Tapeta
Tapeta
Zdárek mam takovej malej problémek, který mi docela vadí. Místo tapety, kterou jsem si nastavil, mám pouze bílou obrazovku s ikonami, a nejde s tim nic dělat. Ta moje tapeta se objeví vždy na vteřinku při vypínání pc. Prosím prosím, poraďte. 

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Klikni pravým tlačítkem myši na ploše a v menu zvol Vlastnosti. V záložce Plocha si nastav obrázek, který chceš mít na pozadí.
nebo pokud používáš na prohlížení obrázků Irfanview, tak v něm otevři obrázek, který chceš mít na ploše a v menu dej Nastavení ( Options ) --> Nastavit jako pozadí Windows ( Set as wallpaper ) --> Na střed ( Centered )
nebo pokud používáš na prohlížení obrázků Irfanview, tak v něm otevři obrázek, který chceš mít na ploše a v menu dej Nastavení ( Options ) --> Nastavit jako pozadí Windows ( Set as wallpaper ) --> Na střed ( Centered )
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
-
- Pohlaví:
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
melior píše:zkus vypnout zobrazit plochu jako webovou stranku, prip. zkontroluj jestli Ti prohlizec nahdodou nenastavil nejakou webstranku jako pracovni plochu
Udělej přesně to, co píše melior!
Uděláš to takhle: Pravým na plochu-Vlastnosti-Plocha-Vlastní nastavení plochy-Web a tam odškrtat všechna políčka.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.