Ahojte kdo může poradit s problémem flashky, která se nemůže zobrazit v mém PC. Předtím pracovala v pohodě, ale po zakoupení nové Smart TV SAMSUNG, kdy jsem flashku zasunul do jednoho z USB portů fungovala taky pro zobrazení složek, videí, fotek. Ale po vyjmutí a znovu připojení v mém PC ji systém odmítá načíst, přitom v TV funguje! Děkuji za info, lipo
Na tom printscreenu ten flash disk není vidět, nejspíš máš v PC čtečku, proto ty čtyři disky. Nicméně pravděpodobně připojen je (PCBACK J:). Tedy uprav screen tak, aby byly vidět všechny disky a vlož znovu.
Díky za info, něco jsem o tom už zaslechl...nenahrával jsem zatím nic z TV, ale je možné že si to Smartka už nachystala. Dá se to nějak zjistit popř. to znovu dát do původního stavu, nějakým softem? Jde mi o to, že na flashce mám spousta starých fotek a zálohování a nemůžu to nijak přetáhnout do PC, protože to OS odmítá.
Zdravím,
kamarád přišel s problémem ohledně nemožnosti používání Flashky. Je naformátovaná ve formátu "RAW". Co je zajímavé, tak ji v aplikaci "Tento počítač" nevidím. Vidím ji v programu CrystalDiskInfo a CMD. Nicméně, flashka...
Poslední příspěvek
Tak s kamarádem jsme se domluvili, že si koupí novou. Díky za odpovědi.
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Zdravím,
poradil by někdo jak vyřešit problém z USB flash diskem, který po připojení k NTB hlásí, že je třeba ho naformátovat, konkrétně to píše: "Disk v jednotce F: musí být před použitím naformátován" ? Po načtení neukazuje žádná data....
chtěl bych poradit ohledně disku, který si musím pořídit, jelikož v tom starém mi začalo lupat a vyskakuje mi BSOD. Patrně odchází, takže nutně potřebuju udělat zálohu. Potřebuju alespoň 6TB disk do svého pc hlavně na grafická data...
Poslední příspěvek
Téma můžeš uzamknout sám fajfkou napravo.
Jinak vysávat PC obyčejným vysavačem není uplně idelní, lepší je pouřít stlačený vzduch.