Dobrý den,
mám tento problém, připojil jsem externí HDD (WD Elements 1.5TB) přes USB a nenačítají se mi žádná data v něm uložená, ikona disku vidět je, ale píše to chybu "D:/ není přístupný" když se podívám do správy disků, tak tam disk je, ale místo NTFS je RAW, disk funguje u Notebooku i TV, zkoušel jsem připojit i Smartphone (GSmart Elite), bohužel ani ten se nezobrazí, chce po mě aktualizace, které jsem nikdy neinstaloval ani nemusel a vše šlo až do této chvíle naprosto normálně, zkoušel jsem nainstalovat usb drivery na základní desku, nic se nezměnilo, USB jsem zkoušel jak ty vpředu tak vzadu, mám rovněž usb myš i klávesnici, které fungují v pořádku, OS je Windows 10 64bit, základní deska je Asus H170 Pro Gaming. PC je nový 5 měsíců, do teď žádný problém nebyl. Dokázal byste mi prosím někdo poradit?
Pc nevidí zařízení připojené přes USB
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pc nevidí zařízení připojené přes USB
Pokud je disk v RAW, tak jej PC nepřečte. Buď jsi nedodržel pravidlo bezpečně odebrat, nebo k poškození došlo při nahrávání z TV, či z jiného důvodu. Jediná možnost je pokusit se obnovit data některým z dostupných programů, ale podmínkou je ukládání získaných dat na jiný disk.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pise, ze disk funguje vsude jinde jen ne na tomhle konkretnim pocitaci.
Ostatni USB zarizeni funguji normalne? Klavesnice, mysl, flashka - cokoliv jineho?
Ostatni USB zarizeni funguji normalne? Klavesnice, mysl, flashka - cokoliv jineho?
Děkuji za odpověď, jak jsem psal, myš, klávesnice a sluchátka (vše přes usb) funguje normálně, problém není diskem, protože přes usb nejde ani mobil, všechno bezpečně odebírám v pc než odpojím usb. Flashka rovněž funguje, problém je pouze u telefonu a HDD. USB jsem zkoušel jak ty vzadu, tak ty vpředu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2634
-
od lucaso84
Zobrazit poslední příspěvek
22 dub 2025 06:27