nero show time

...

Moderátor: Mods_senior

Petr186
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

nero show time

Příspěvekod Petr186 » 27 říj 2007 19:08

Jak odinstalovat nebo alespoň neutralizovat Nero show time, který je součástí Nera 6 a 7. Stále se mi tam pletou jeho ikony ve zvukových i ve video souborech. Mám jiné a lepší přehrávače. Díky za radu.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 27 říj 2007 20:26

Při instalaci Nera máš možnost si zvolit, které části chceš nainstalovat. Pravděpodobně existuje i možnost Opravit instalaci (nebo tak nějak), kde můžeš jednotlivé nainstalované části odinstalovat - ale nezkoušel jsem to.

Petr186
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Petr186 » 27 říj 2007 21:14

Bohužel, žádnou možnost mi to nenabídlo, odinstaloval jsem celé nero a nainstaloval znovu, nikde tam nic takového nebylo. Jde to prý nějak v registrech, zatím nevím.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.

BROZA
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 27 říj 2007 21:21

Pokud máš Nero 7 tak tam se ti na 100% po instalaci zobrazí okno,na kterém máš možnost si zvolit,které soubory chceš asociovat.Máš na výběr fotky,audio a video.Tak u každého zvol odebrat vše a už tě to nebude otravovat.Popřípadě si ve Tvém "lepším" přehrávači zvol asociovat se soubory a vyber všechny co chceš.Poté se ti u nich zobrazí ikona "lepšího" přehrávače
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT

Anonym
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Anonym » 27 říj 2007 21:32

Mě to taky nabízí tu nabídku zkus dát pravým tlačítkem na ten soubor/ vlastnosti/ změnit/ a dej přehrávač který je lepší, a u stejného formátu se ti to bude spouštět v tom lepším...
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 27 říj 2007 21:50

Při instalaci Nera zvolíš Zákaznickou instalaci (nebo tak nějak) a tam pak máš možnost zvolit co chceš nainstalovat. Mám nainstalované NERO 7 a bezpečně vím, že jsem znabídky co všechno instalovat vyházel spoustu aplikací, takže se mi nainstaloval jenom vlastní vypalovací program bez desítek zbytečných opičáren okolo. Kromě toho, že se ti zbytečně nezmění asociace souborů má to i tu výhodu, že taková instalace zabere na disku asi jenom třetinu místa, potřebného pro plnou instalaci.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”