nero show time
nero show time
Jak odinstalovat nebo alespoň neutralizovat Nero show time, který je součástí Nera 6 a 7. Stále se mi tam pletou jeho ikony ve zvukových i ve video souborech. Mám jiné a lepší přehrávače. Díky za radu.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
Pokud máš Nero 7 tak tam se ti na 100% po instalaci zobrazí okno,na kterém máš možnost si zvolit,které soubory chceš asociovat.Máš na výběr fotky,audio a video.Tak u každého zvol odebrat vše a už tě to nebude otravovat.Popřípadě si ve Tvém "lepším" přehrávači zvol asociovat se soubory a vyber všechny co chceš.Poté se ti u nich zobrazí ikona "lepšího" přehrávače
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
- Anonym
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě to taky nabízí tu nabídku zkus dát pravým tlačítkem na ten soubor/ vlastnosti/ změnit/ a dej přehrávač který je lepší, a u stejného formátu se ti to bude spouštět v tom lepším...
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Při instalaci Nera zvolíš Zákaznickou instalaci (nebo tak nějak) a tam pak máš možnost zvolit co chceš nainstalovat. Mám nainstalované NERO 7 a bezpečně vím, že jsem znabídky co všechno instalovat vyházel spoustu aplikací, takže se mi nainstaloval jenom vlastní vypalovací program bez desítek zbytečných opičáren okolo. Kromě toho, že se ti zbytečně nezmění asociace souborů má to i tu výhodu, že taková instalace zabere na disku asi jenom třetinu místa, potřebného pro plnou instalaci.